Ekran,tasarım,telephoto kamerası sizin için önemliyse geçilebilir. Ama işlemci,video performansı,batarya ve güncelleme desteği sizin için önemliyse kesinlikle geçilmezSizce iphone 11 den s20 plusa gecilirmi ne gibi farkindalik yasarim iki isletim sisteminede hakimim
Androidin özellikleri hariç büyük ihtimalle en çok fark edeceğin şey ekran kalitesi ve onun 120hz hassasiyeti olur. (Oyun oynuyorsan exynosun ne kadar kötü olduğunu da farkedebilirsin)Sizce iphone 11 den s20 plusa gecilirmi ne gibi farkindalik yasarim iki isletim sisteminede hakimim
Geçilir.Baya bir çağ atlarsın.Kaybın 1-1,5 saat batarya performansı,video performansı ve sosyal medya olur.S20 plusın ekran kalitesini,stereo hoparlörünü,akıcılığını gördükten sonra İphone 11 in bi daha yüzüne bakmazsın.Sizce iphone 11 den s20 plusa gecilirmi ne gibi farkindalik yasarim iki isletim sisteminede hakimim
1-1,5 saat daha az batarya ömrüne sahip olması,daha kötü video ve oyun performansı,daha az optimizasyona sahip sosyal medya bence çağ atlamak değil,tam tersi.Geçilir.Baya bir çağ atlarsın.Kaybın 1-1,5 saat batarya performansı,video performansı ve sosyal medya olur.S20 plusın ekran kalitesini,stereo hoparlörünü,akıcılığını gördükten sonra İphone 11 in bi daha yüzüne bakmazsın.
Aynen.1-1,5 saat daha az batarya ömrüne sahip olması,daha kötü video ve oyun performansı,daha az optimizasyona sahip sosyal medya bence çağ atlamak değil,tam tersi.
Elbette önceliklerimiz aynı değil ama yinede bu özelliklerin daha kötü olmasına rağmen çağ atlamak demek şaka gibi oluyor.
Güzel kardeşim Exynos 990 lı S20 lerde Pugb yi akıcı oynamanın bir yolu var.Youtube da adam önce play storedan Package disable pro uygulamasını indirip daha sonra Samsungun dandik oyun optimizasyon uygulaması olan Game optimize servicer uygulamasını Package disable pro uygulamasından devre dışı bırakıp daha sonra ekran ayarlarından ekran hızını 60 hz yapıp Pugb de grafik ayarını smooth,Frame tart ayarını en yükseğe alıp 10 dk Pugb oynadı.10 dk da performans olarak 40 ile 60 fps arası aldı ve 40 fps in altına düşmedi.Throttle falanda olmadı.S20 lerin Pugb performansı A13 veya snapdragon kadar çok iyi değil ama bu yöntemle performanslı oynanabiliyor.Androidin özellikleri hariç büyük ihtimalle en çok fark edeceğin şey ekran kalitesi ve onun 120hz hassasiyeti olur. (Oyun oynuyorsan exynosun ne kadar kötü olduğunu da farkedebilirsin)
Ben olsam geçmezdim. 11 hala çok güncel bir cihaz.
Tamam iyi güzel diyorsunuz da hocam şimdi adam o kadar para veriyor bunlarla mı uğraşacak?Güzel kardeşim Exynos 990 lı S20 lerde Pugb yi akıcı oynamanın bir yolu var.Youtube da adam önce play storedan Package disable pro uygulamasını indirip daha sonra Samsungun dandik oyun optimizasyon uygulaması olan Game optimize servicer uygulamasını Package disable pro uygulamasından devre dışı bırakıp daha sonra ekran ayarlarından ekran hızını 60 hz yapıp Pugb de grafik ayarını smooth,Frame tart ayarını en yükseğe alıp 10 dk Pugb oynadı.10 dk da performans olarak 40 ile 60 fps arası aldı ve 40 fps in altına düşmedi.Throttle falanda olmadı.S20 lerin Pugb performansı A13 veya snapdragon kadar çok iyi değil ama bu yöntemle performanslı oynanabiliyor.
1-1,5 saat batarya performansı 120 hz dan kaynaklı.60 hz da aralarında 20-30 dk fark var.İphone 11 in videosu daha iyi ama aralarında video tarafında uçurum fark yok.Sosyal medya tarafında fotoğraf tarafında sorun yok video da optimizasyondan dolayı iPhone avantajlı.Kusura bakmada 8000 lirayı 3,5 saatte şarj olan bir tuğlaya vermek bana mantıklı gelmiyor.İphone xr ile 11 bana göre Apple ın fiyasko cihazları.1-1,5 saat daha az batarya ömrüne sahip olması,daha kötü video ve oyun performansı,daha az optimizasyona sahip sosyal medya bence çağ atlamak değil,tam tersi.
Elbette önceliklerimiz aynı değil ama yinede bu özelliklerin daha kötü olmasına rağmen çağ atlamak demek şaka gibi oluyor.
İyi de bu çözüm sadece oyun performansı için geçerli. Hatta belki de sadece PUBG için geçerli bile olabilir.Güzel kardeşim Exynos 990 lı S20 lerde Pugb yi akıcı oynamanın bir yolu var.Youtube da adam önce play storedan Package disable pro uygulamasını indirip daha sonra Samsungun dandik oyun optimizasyon uygulaması olan Game optimize servicer uygulamasını Package disable pro uygulamasından devre dışı bırakıp daha sonra ekran ayarlarından ekran hızını 60 hz yapıp Pugb de grafik ayarını smooth,Frame tart ayarını en yükseğe alıp 10 dk Pugb oynadı.10 dk da performans olarak 40 ile 60 fps arası aldı ve 40 fps in altına düşmedi.Throttle falanda olmadı.S20 lerin Pugb performansı A13 veya snapdragon kadar çok iyi değil ama bu yöntemle performanslı oynanabiliyor.
Peki 8000 lira verip 3,5 saatte şarj olan cihaz almakmı daha mantıklı? 8000 lira verip ekran kalitesi olarak S20 nin baya gerisinde olan bir cihaz Mi almak mantıklı? 8000 lira para veriyorsun ekran kaliten S20 yi geçtim.3 yaşındaki 8 plusın gerisinde.Burda 11 pro olsa anlarımda 11 bana göre çöp bir cihaz.Tamam iyi güzel diyorsunuz da hocam şimdi adam o kadar para veriyor bunlarla mı uğraşacak?
Tamam ama bu dediklerinizi yapınca cihaz çok ama çok fazla bir şekilde ısınıyor ve bataryayı çok fazla yiyor. O servisler varken bile orta seviye Mediatek G90T den daha fazla ısınıp, daha fazla şarj yiyor.Güzel kardeşim Exynos 990 lı S20 lerde Pugb yi akıcı oynamanın bir yolu var.Youtube da adam önce play storedan Package disable pro uygulamasını indirip daha sonra Samsungun dandik oyun optimizasyon uygulaması olan Game optimize servicer uygulamasını Package disable pro uygulamasından devre dışı bırakıp daha sonra ekran ayarlarından ekran hızını 60 hz yapıp Pugb de grafik ayarını smooth,Frame tart ayarını en yükseğe alıp 10 dk Pugb oynadı.10 dk da performans olarak 40 ile 60 fps arası aldı ve 40 fps in altına düşmedi.Throttle falanda olmadı.S20 lerin Pugb performansı A13 veya snapdragon kadar çok iyi değil ama bu yöntemle performanslı oynanabiliyor.
8 plus’ın bile gerisinde mi? Siz sadece çözünürlüğe mi bakıyorsunuz? Bu arada daha dramatik olsun diye 6 yaşındaki 6 plustan daha kötü derdim.Peki 8000 lira verip 3,5 saatte şarj olan cihaz almakmı daha mantıklı? 8000 lira verip ekran kalitesi olarak S20 nin baya gerisinde olan bir cihaz Mi almak mantıklı? 8000 lira para veriyorsun ekran kaliten S20 yi geçtim.3 yaşındaki 8 plusın gerisinde.Burda 11 pro olsa anlarımda 11 bana göre çöp bir cihaz.
Aynen. O zaman S6 nın ekranı S10e den çok daha iyi.8 plus’ın bile gerisinde mi? Siz sadece çözünürlüğe mi bakıyorsunuz? Bu arada daha dramatik olsun diye 6 yaşındaki 6 plustan daha kötü derdim.
40 fps e 1 veya 2 kere düştü.Şu da var throttle olayı mongoose çekirdeklerinden kaynaklanıyor.Forumları takip ediyorum.En son aldığım duyumlar son güncelleme ile cihazdaki ısınma ortadan kalkmış.Samsungun güncelleme ile mongoose çekirdeklerinin frekans hızını düşürdüğü söyleniyor.İyi de bu çözüm sadece oyun performansı için geçerli. Hatta belki de sadece PUBG için geçerli bile olabilir.
Smooth grafik oyundaki en düşük grafik ayar. Onla bile 10 dkda 40fps’e düşüyorsa durum vahim. Throttle etkisi var büyük ihtimalle çünkü o işlemcinin normal hali,HDR’ı bile rahat kaldıracak kapasitede. 2016 yılından kalma A10 işlemcili tabletim bile bahsettiğinden çok daha iyi bir performans veriyor. Bana resmen exynos 990’ın,düşündüğümden daha kötü olduğunu söyledin.
Ek olarak ta maalesef herkes bununla uğraşmayacakSadece bir kısmı bunları yapar.
O konuda katılıyorum.Ancak sorunları olan cihazı da önermeyi doğru bulmuyorum bu savunmayı Snapdragon versiyon için yapın sonuna kadar arkanızdayım.Peki 8000 lira verip 3,5 saatte şarj olan cihaz almakmı daha mantıklı? 8000 lira verip ekran kalitesi olarak S20 nin baya gerisinde olan bir cihaz Mi almak mantıklı? 8000 lira para veriyorsun ekran kaliten S20 yi geçtim.3 yaşındaki 8 plusın gerisinde.Burda 11 pro olsa anlarımda 11 bana göre çöp bir cihaz.
Doğrudur. Düşük grafikte CPU daha yoruluyor. Umarım güncel hali iyidir40 fps e 1 veya 2 kere düştü.Şu da var throttle olayı mongoose çekirdeklerinden kaynaklanıyor.Forumları takip ediyorum.En son aldığım duyumlar son güncelleme ile cihazdaki ısınma ortadan kalkmış.Samsungun güncelleme ile mongoose çekirdeklerinin frekans hızını düşürdüğü söyleniyor.
Güzel kardeşim ben burda S20 avukatlığı yapmıyorum.Ben S20 lere kefilim.İki tane kaynağım var:1- YouTube videoları 2-Donanım haber forum S20 kullananlar kulübü S20 kullanıcı yorumlarına göre konuşuyorum.Deniliyorki cihaz ısınıyor.Cihazlarda ısınma olayı son güncelleme ile yok.Kamerada ilk zamanlar hatalar vardı.Hdr ilk zamanlarda kötüydü son güncellemelerle baya iyi oldu.Siz 3 ay önceki videolarla konuşuyorsunuz ben son durumuna göre yorum yapıyorum.O konuda katılıyorum.Ancak sorunları olan cihazı da önermeyi doğru bulmuyorum bu savunmayı Snapdragon versiyon için yapın sonuna kadar arkanızdayım.
Bu video 3 hafta önce çekildi. Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Orta seviye Redmi, hem performans olarak hem ısınma olarak hem pil olarak oyunda 1000 dolarlık cihaz olan S20 Plus dan daha iyi bir sonuç veriyor.40 fps e 1 veya 2 kere düştü.Şu da var throttle olayı mongoose çekirdeklerinden kaynaklanıyor.Forumları takip ediyorum.En son aldığım duyumlar son güncelleme ile cihazdaki ısınma ortadan kalkmış.Samsungun güncelleme ile mongoose çekirdeklerinin frekans hızını düşürdüğü söyleniyor.
Dinamik aralığı hala S10 ve Note 10 nun gerisinde.Güzel kardeşim ben burda S20 avukatlığı yapmıyorum.Ben S20 lere kefilim.İki tane kaynağım var:1- YouTube videoları 2-Donanım haber forum S20 kullananlar kulübü S20 kullanıcı yorumlarına göre konuşuyorum.Deniliyorki cihaz ısınıyor.Cihazlarda ısınma olayı son güncelleme ile yok.Kamerada ilk zamanlar hatalar vardı.Hdr ilk zamanlarda kötüydü son güncellemelerle baya iyi oldu.Siz 3 ay önceki videolarla konuşuyorsunuz ben son durumuna göre yorum yapıyorum.
Nerdeyse 1 ay olmuş.Son güncelleme 2-3 gün önce gelmiş ve gelen güncelleme ile ısınma olayı ortadan kalkmış.İyiki güncel video at dedim.Bu video 3 hafta önce çekildi. Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Orta seviye Redmi, hem performans olarak hem ısınma olarak hem pil olarak oyunda 1000 dolarlık cihaz olan S20 Plus dan daha iyi bir sonuç veriyor.
Kardeşim onu yapta telefon 1 yıl sonra ölsünGüzel kardeşim Exynos 990 lı S20 lerde Pugb yi akıcı oynamanın bir yolu var.Youtube da adam önce play storedan Package disable pro uygulamasını indirip daha sonra Samsungun dandik oyun optimizasyon uygulaması olan Game optimize servicer uygulamasını Package disable pro uygulamasından devre dışı bırakıp daha sonra ekran ayarlarından ekran hızını 60 hz yapıp Pugb de grafik ayarını smooth,Frame tart ayarını en yükseğe alıp 10 dk Pugb oynadı.10 dk da performans olarak 40 ile 60 fps arası aldı ve 40 fps in altına düşmedi.Throttle falanda olmadı.S20 lerin Pugb performansı A13 veya snapdragon kadar çok iyi değil ama bu yöntemle performanslı oynanabiliyor.
Nerden biliyorsun S10 nun gerisinde olduğunu 1 hafta veya 10 gün önce S20 vs S10 kamera testi at sana inanayım.Bu video 3 hafta önce çekildi. Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Orta seviye Redmi, hem performans olarak hem ısınma olarak hem pil olarak oyunda 1000 dolarlık cihaz olan S20 Plus dan daha iyi bir sonuç veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dinamik aralığı hala S10 ve Note 10 nun gerisinde.
Temmuz da çekilmiş fotoğrafları attım ona bi bakın.Nerdeyse 1 ay olmuş.Son güncelleme 2-3 gün önce gelmiş ve gelen güncelleme ile ısınma olayı ortadan kalkmış.İyiki güncel video at dedim.