Evet emin oldum garantiye göndereceğim ama şimdi tatildeyim kötü oldu buİlk önce tam emin olmak için. Stereo test indirip test et. Tam emin olduysan. Garantiye gönder.
Geçmiş olsun hocam. Tatilden sonra gönderirsiniz. Çok rahatsız ediyorsa. Cihazınız Samsung ise; Erişilebilirlik\Duyma desteği\Sağ,sol dengesini ayarlayabilirsiniz. Değil ise veya cihazınızda böyle bir özellik yok ise. Poweramp indirin. Önerdiğim bir müzik çalardır. Equlaizer kısmından yan tara geçip. Sol sağ dengesini ayarlayabilirsiniz. Veya farklı bir uygulama yardımı ile yapabilirsiniz.Evet emin oldum garantiye göndereceğim ama şimdi tatildeyim kötü oldu bu![]()
çok aşırı saçma gelebilir ama kulaklığın silikonunu çıkardım deliğinde 1 tel kıl vardı onu çıkarınca ses düzeldi? çok teşekkür ederim vakit ayırdığın içinGeçmiş olsun hocam. Tatilden sonra gönderirsiniz. Çok rahatsız ediyorsa. Cihazınız Samsung ise; Erişilebilirlik\Duyma desteği\Sağ,sol dengesini ayarlayabilirsiniz. Değil ise veya cihazınızda böyle bir özellik yok ise. Poweramp indirin. Önerdiğim bir müzik çalardır. Equlaizer kısmından yan tara geçip. Sol sağ dengesini ayarlayabilirsiniz. Veya farklı bir uygulama yardımı ile yapabilirsiniz.
Bass kalitesi pek iyi değil Sony kulaklıklara göre zaten ama normal bir seste bile patlak çıkarıyorsa evet götürmeniz iyi olur..Benim airdostan da patlak ses gibi geliyor bende garantiye göndericem..
Gene aynı sorun oldu döner denmez airdots s yada 2 alcamBenim airdostan da patlak ses gibi geliyor bende garantiye göndericem..
Ucuz etin yahnisi böyle oluyor demekkiGene aynı sorun oldu döner denmez airdots s yada 2 alcam
Hepsiburada'dan aldım hocam faturalı kalitesinden şüphem yok lakin bu pat pat ses rahatsız ediyor. Birde şarjı çabuk bitmeye başladı 45 dk sonra dit dit ötüyor. Ayriyetten kutu içine bırakmaz da sadece kulaklığı taşıma durumunda L ve R kombinasyonu bozuluyor . Kutu olmadan bir daha birbirini görmüyorlarSize çakma denk gelmiş olabilir mi dostum benim 6 aydan fazla oldu alalı herhangi bir sıkıntı çıkarmadı nerden satın aldınız ? Çakma olabilir mi ?