Redmi Note 9 Pro kullanıcıları buraya. Kronik sorunları varmı?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
9 Pronun şebeke kopması, mobil veri kopması, wifi kopması, kamera kullanılamıyor hatası ve birisi ile konuşurken ses kopması gibi kronik sorunları olduğunu idda ediyorlar kullanan arkadaşlar böyle birşey varmı?

alcakx

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
telefonu hiç tavsiye etmem tm xiomi güzel marka ama çok sorunlu cihaz sorunlarını söyleyeyim
eğer oyun oynayacaksanız hiç almayın çok ısınıyor 10 dk soğuk ondan sonra el vurulmayacak durumda
dediğiniz gibi ses kopması yaşanıyor ama pek rahatsız etmez
kısaca iş telefonu google performansı gayet güzel kamerası güzel

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
telefonu hiç tavsiye etmem tm xiomi güzel marka ama çok sorunlu cihaz sorunlarını söyleyeyim
eğer oyun oynayacaksanız hiç almayın çok ısınıyor 10 dk soğuk ondan sonra el vurulmayacak durumda
Kullanıyormusun

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
10 dk sonra ısınıyormuş bu saçma yorumu neye dayanarak yapıyorsun

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Kullanan yok sanırım.

417

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
9 Pronun şebeke kopması, mobil veri kopması, wifi kopması, kamera kullanılamıyor hatası ve birisi ile konuşurken ses kopması gibi kronik sorunları olduğunu idda ediyorlar kullanan arkadaşlar böyle birşey varmı?
Ses kopması değil de görüşme yaparken ekran bazen açılabiliyor. Bundan dolayı yüzümüz ekrana değince istenmeyecek durumlar oluşabiliyor. Onun dışında çok nadir de olsa bazen donma ve takılmalar yaşadım. Yazımsal bazı sorunları var galiba ama güncelleme ile hallederler muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sormak istediğiniz bir şey olursa yazın. 10 günlük kullanım deneyimlerimi aktarmaya çalışırım.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ses kopması değil de görüşme yaparken ekran bazen açılabiliyor. Bundan dolayı yüzümüz ekrana değince istenmeyecek durumlar oluşabiliyor. Onun dışında çok nadir de olsa bazen donma ve takılmalar yaşadım. Yazımsal bazı sorunları var galiba ama güncelleme ile hallederler muhtemelen.

Sormak istediğiniz bir şey olursa yazın. 10 günlük kullanım deneyimlerimi aktarmaya çalışırım.
Herhangi bir sizi rahatsız eden bir durum var mı telefonda? Wifide kopma falan oluyor diyorlar

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Dhde okumuştum çoğu kişi bu durumdan müzdarip.

Onlar genelde Xiaomi telefonlarda sık karşılaşılan sorunlar.
Redmi note 7 kullanan bir tanıdık var telefonlar görüşürken ki yakınlık sensörü bazen durup duruken dengesizleşiyor mesela kapatıp açınca düzeliyor. Başka bir Xiaomi kullanan tanıdık var ara sıra kendliğinden telefon çekmiyor gibi oluyor aradılarmı ulaşamıyorlar sonra birden düzeliyor. Wifi veya Blueetoot normal çekerken bir an çekmiyor gibi oluyor sonradan düzeliyor. ( Böyle ufak tefek şeyler olabiliyor xiaomi telefonlarda. ) Bence fiyatı ucuz tutmak için daha alt seviye sensör veya parça kullanmalarına yoruyorum bu işi. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı...

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Benim arkadaşım kullanıyor 1 aydır. Sık sıkta görüşürüz, ağzından bir şikayet duymadım. Cihazını ben de kurcaladım gayet güzel, kendide gayet memnun.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Benim arkadaşım kullanıyor 1 aydır. Sık sıkta görüşürüz, ağzından bir şikayet duymadım. Cihazını ben de kurcaladım gayet güzel, kendide gayet memnun.
Teknoloji işi şans işi birazda ilk defa internet üzerinden telefon alacağım inşallah şanslıyımdır.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Onlar genelde Xiaomi telefonlarda sık karşılaşılan sorunlar.
Redmi note 7 kullanan bir tanıdık var telefonlar görüşürken ki yakınlık sensörü bazen durup duruken dengesizleşiyor mesela kapatıp açınca düzeliyor. Başka bir Xiaomi kullanan tanıdık var ara sıra kendliğinden telefon çekmiyor gibi oluyor aradılarmı ulaşamıyorlar sonra birden düzeliyor. Wifi veya Blueetoot normal çekerken bir an çekmiyor gibi oluyor sonradan düzeliyor. ( Böyle ufak tefek şeyler olabiliyor xiaomi telefonlarda. ) Bence fiyatı ucuz tutmak için daha alt seviye sensör veya parça kullanmalarına yoruyorum bu işi. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı...
Ben de Redmi Note 7 kullanıyorum ve o sorunların hiç birini yaşamadım. Açıkçası telefonu almadan önce bu sorunları çok duymuştum, alırken de korkarak satın aldım. Ama birazcık şanslıyım sanırım, sorunsuz bir biçimde 1 senedir kullanıyorum :)

Kutto

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Xiaomi Redmi Note 8 kullanıcısıyım.Dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım fakat karşı tarafla konuşurken ekran bir anda açılıyor ve ardından kulağınız mikrofonu kapat'a basabiliyor.Yani ses kopuyor,bunun haricinde bir sorun yaşamadım.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Xiaomi Redmi Note 8 kullanıcısıyım.Dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım fakat karşı tarafla konuşurken ekran bir anda açılıyor ve ardından kulağınız mikrofonu kapat'a basabiliyor.Yani ses kopuyor,bunun haricinde bir sorun yaşamadım.
Yakınlık sensöründa sorun olabiliyor. Bir çok kişi bahsettiğin sorunu sensörü kalibre ederek çözüyor. Bir arkadaşım da bu şekilde çözdü.
youtube.com/watch?v=11xfAxrWiLc

Kutto

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Yakınlık sensöründa sorun olabiliyor. Bir çok kişi bahsettiğin sorunu sensörü kalibre ederek çözüyor. Bir arkadaşım da bu şekilde çözdü.
youtube.com/watch?v=11xfAxrWiLc
Video hiç açıklayıcı değil fakat yine de teşekkür ediyorum.Çözümü yoktur diye hiç araştırmıyordum,demekki varmış.Araştırayım bari biraz.

abaltunok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben 1 aydır kullanıyorum ve ne bi ısınma sorunu ne de bi problemle karşılaştım hiçbir sorunu yok tüm oyunlarıda sorunsuz ısınmadan açıp oynayabiliyorum 10 dkka dan sonrada ısınmıyo

1 aydır kullandıgım telefonum redmi not 9 pro pubg ve diger birçok oyunu oynuyorum herhangi bi ısınma donma sorunu yok,wifi ve Bluetooth da herhangi bi kopma yaşamadım ki sürekli mi band 4 e baglı şekilde kullanıyorum benim bi problemim olmadı tavsiye ederim

Son düzenleme:

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Video hiç açıklayıcı değil fakat yine de teşekkür ediyorum.Çözümü yoktur diye hiç araştırmıyordum,demekki varmış.Araştırayım bari biraz.
Rica ederim, daha açıklayıcı video mutlaka vardır. Olmadı bir üst veya alt modelin yakınlık sensörü videolarına bakabilirsin. Hepsi MIUI olduğu için pek fark olmuyor aralarinda.

417

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Herhangi bir sizi rahatsız eden bir durum var mı telefonda? Wifide kopma falan oluyor diyorlar
Şu an için herhangi bir wifi kopması sorunu yaşamadım ama dediğim gibi yazılımsal bazı sorunları var.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ben 1 aydır kullanıyorum ve ne bi ısınma sorunu ne de bi problemle karşılaştım hiçbir sorunu yok tüm oyunlarıda sorunsuz ısınmadan açıp oynayabiliyorum 10 dkka dan sonrada ısınmıyo

1 aydır kullandıgım telefonum redmi not 9 pro pubg ve diger birçok oyunu oynuyorum herhangi bi ısınma donma sorunu yok,wifi ve Bluetooth da herhangi bi kopma yaşamadım ki sürekli mi band 4 e baglı şekilde kullanıyorum benim bi problemim olmadı tavsiye ederim
Telefonu nereden satın aldınız?

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557

telefonu nereden hangi rengini almıştın ve ekran paneli neydi telefonu öneriri misin

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, bir kaç aydır kullanmaktayım. Şunu demek istiyorum, güzel bir telefon ve f/p'tı önceden ama yaşadığım ufak sıkıntı ise bazen telefonda konuşurken kulağımı algılayamaması sorunu yaşayabiliyorum, yani yakınlık sensörü konusunda @OzkanK. ve @MKara96 haklı. Onun dışında Xiaomi ve Redmi tercih edilir rahatlıkla. :)

macdof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sessiz moda geçildi uyarısı uzun bir sure ekranda kalıyor. yaklaşık 2 dakika kadar baska bir islem yaparken sıkıcı bir hal alıyor. Acil yardım lütfen?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-16-14-04-51-819_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2020-12-16-14-04-51-819_com.miui.home.jpg
    64.4 KB · Görüntüleme: 377

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Sessiz moda geçildi uyarısı uzun bir sure ekranda kalıyor. yaklaşık 2 dakika kadar baska bir islem yaparken sıkıcı bir hal alıyor. Acil yardım lütfen?
Bende böyle bir sorun yok bilmiyorum valla çözümünü, telefonu kapatıp açmayı dene çok rahatsız edici ise format atıp deneyin birde.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Herhangi bir wifi kopması asla yaşamadım.
Isınma sorunu asla yok.
Evet telefonla konuşurken ekranın açılması ve kulağınla yanağınla birçok tuşlara basma olayı çok sık oluyor güç tuşuyla tuş kilidini kapasan bile bir süre sonra konuşma esnasında kendiliğinden açılabiliyor bunun sebebi ya telefonun ekranı çok büyük ve konuşurken sensörden kafamızı çekmiş olma ihtimalimiz ya da bir şey var bilmiyorum
O söylenen iddiaları ben de takip ediyorum miui12 güncellemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum o yüzden güncellemedim güncelleyenlerin yorumları benim için önemli

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, bir kaç aydır kullanmaktayım. Şunu demek istiyorum, güzel bir telefon ve f/p'tı önceden ama yaşadığım ufak sıkıntı ise bazen telefonda konuşurken kulağımı algılayamaması sorunu yaşayabiliyorum, yani yakınlık sensörü konusunda @OzkanK. ve @MKara96 haklı. Onun dışında Xiaomi ve Redmi tercih edilir rahatlıkla. :)
İkinci el mi aldın ?

beko653

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
ben kullanıyorum bir ay geçti ve sanırsam mobil telefonlarda en zorlayacak oyun ne olur bilmiyorum fortnite yada genshin impact ve ben genshin impact i çok rahat 60 fps de oynatıyor eğer kalite arttırmak istersen 30 fpse çekip medium ayarlarda rahat oynayabilirsin ısınma çok fazla olmuyor bide özellikle elin terlemiyorsa çok rahat rahatsız olmadan kullanabilirsin tabi ara sıra yazılımsal hata oluyo ama abartılacak kadar yada telefon alım kararı değişterecek kadar fazla değil işte nedir parlaklık artabiliyo kendi kendine belki 1 2 saniye takılı kalabiliyo ama ben öneririm 64 mp kamera idare ediyo müthiş ötesi bir şey değil megapiksele bakarak aldanma

destan300

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MEB redmi note9 pro yu hdmı ile TV ye baglayabilirmiyiz