- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 4,833
Grafik yazısı varya. Orda sağda çubuk var aşağı kaydır göreceksin.ayarları böyle şuan oyunda sadece ekran akrtını görebiliyorum cpu ile alakalı en küçük bişey yok
Ekran kartı gpu frekansı yarı yarıya düşmüş. maksimumgörünürde bir problem yok gibi
ben anlamam o olaylardan sisteme zarar vereceke bir şey değil di mi?Ekran kartı gpu frekansı yarı yarıya düşmüş. maksimum
Boost 1284 mhz olmalı değilmiydi?
Gpu database verilerinden baktım.
Yani ekran kartının işlem hızı düşmüş.ben anlamam o olaylardan sisteme zarar vereceke bir şey değil di mi?
OLE bır kartta kastıgı ıcın sasırdım.Neden oha diyorsun?
rx 580 8 gb kastıgı ıcın acıkcası sasırdım ben.Ama o zaman başka oyunlarda da performans sıkıntısı olmaz mıydı?
Aynı zamanda csgo ya girdiğimde 200 fps de oynuyorum oyunumu.
Vallaha bende anlamadım önceden yüksek ayarlarda sabit 60 fps oynuyordum şimdi lowda 50 fps ile falan oynuyorum binalar tek renk oluyor low ayarlardaOLE bır kartta kastıgı ıcın sasırdım.
umarım cozersın.ben anlamam o olaylardan sisteme zarar vereceke bir şey değil di mi?
kanka fanlar tozlumu ondan olabılır 2011 model pc csgo global Ultrada guzel kasmıor temızle geneVallaha bende anlamadım önceden yüksek ayarlarda sabit 60 fps oynuyordum şimdi lowda 50 fps ile falan oynuyorum binalar tek renk oluyor low ayarlarda![]()
Fan lardan yakınlarda bol bol toz çıkardım. Daha tozlanmamıştır çünkü temizlemeden önce 1 yıl kullanınca öyle olmuştu şimdi temizleyeli daha bir ay filan olduumarım cozersın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka fanlar tozlumu ondan olabılır 2011 model pc csgo global Ultrada guzel kasmıor temızle gene
termal macunsurdunuzmu ?Fan lardan yakınlarda bol bol toz çıkardım. Daha tozlanmamıştır çünkü temizlemeden önce 1 yıl kullanınca öyle olmuştu şimdi temizleyeli daha bir ay filan oldu
İşlemcinin üzerinde fan olduğu için bakamadım zarar vermekten korkuyorum kasanın içinden toz alıp kullanmaya devam ettim. Zaten işlemcinin attığım resimlerdeki gibi her hangi bir ısınma sorunu yoktermal macunsurdunuzmu ?
ben fan tırnakları ıslemcı fanı deıstırdım kırılmıstı yenı ıslemcı fanı taktım ozguven gelınce yaparsınız =)İşlemcinin üzerinde fan olduğu için bakamadım zarar vermekten korkuyorum kasanın içinden toz alıp kullanmaya devam ettim. Zaten işlemcinin attığım resimlerdeki gibi her hangi bir ısınma sorunu yok
Ailem bu konuda paranoyak sanırım izin vermiyor bilgisayar bozulacakmış gibiben fan tırnakları ıslemcı fanı deıstırdım kırılmıstı yenı ıslemcı fanı taktım ozguven gelınce yaparsınız =)
Kolay ıslem ama anakartı cıkarın yaparsanız.
Ben bu ıslerımı gızlı yapıorum haberlerı bıle olmuyorAilem bu konuda paranoyak sanırım izin vermiyor bilgisayar bozulacakmış gibi
Sırada abim var. Onu hiç atlatamamBen bu ıslerımı gızlı yapıorum haberlerı bıle olmuyor
hocam yani goturmuolar ıse tamırcıye kendın ypcnSırada abim var. Onu hiç atlatamam
@babapuro ve @KimBuGamzeli görmemişim sizede teşekkürler@Mr_Ahmet_2 @Enes Şensoy @_Zaur_ @KovboyBey @Sibraius arkadaşlar yardımınız için teşekkürler bir tane windows güncellemesi gelmiş ben farketmemişim onu yaptım sıkıntı çözüldü
sıkıntı yok biz probabayız@Mr_Ahmet_2 @Enes Şensoy @_Zaur_ @KovboyBey @Sibraius arkadaşlar yardımınız için teşekkürler bir tane windows güncellemesi gelmiş ben farketmemişim onu yaptım sıkıntı çözüldü
@babapuro ve @KimBuGamzeli görmemişim sizede teşekkürler