• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Malwarebytes bu dosyaları virüslü buldu doğrumu?

Kubica a.k.a GOD

Forumdan uzaklaştırıldı
Reaksiyon puanı
37
bunları virüslü buldu siliyimmi?

Ekli dosyalar

• malare 2.png
    malare 2.png
    235.3 KB · Görüntüleme: 113
  • malware.png
    malware.png
    223 KB · Görüntüleme: 98
Evet silebilirsiniz. Malwarebytes bu konuda oldukça iyidir. Uzun zamandır kullandığım bir program zaten.

Evet silebilirsiniz. Malwarebytes bu konuda oldukça iyidir. Uzun zamandır kullandığım bir program zaten.
ben eset kullanıyordum böyle bir şey bulmadı malwarebytes buldu ama benim windows korsan olduğu için bu dosyaları silersem çökmezmi pc

Hocam sanırım Office crack onları gösteriyor.

Hocam sanırım Office crack onları gösteriyor.
reis bende öyle düşündüm ama pc son zamanlarda çok yavaşladı cpu ile bellek boştayken hep %100 pc açılırken bi cmd dosyası gidip geliyo ayarlar menüsünden bazı sayfalar açılmıyo

Office yada windows için crackleme kullanıyorsanız bu dosyalar mb de zararlı olarak görülür.

Office programları galiba kmspico ile cracklenmiş.Kesinlikle zararlı bir virüstür.

reis bende öyle düşündüm ama pc son zamanlarda çok yavaşladı cpu ile bellek boştayken hep %100 pc açılırken bi cmd dosyası gidip geliyo ayarlar menüsünden bazı sayfalar açılmıyo
Libre Office kullan. Office uzantılarını da destekliyor.