- Reaksiyon puanı
- 2,317
Biliyor musun, aslında sıradan bir insan değilim. Hakim olan arkadaşım bile var, arkam sağlam yani.Benim siyaset yasağım daha dolmadı. Galiba yarın doluyor.
Biliyor musun, aslında sıradan bir insan değilim. Hakim olan arkadaşım bile var, arkam sağlam yani.Benim siyaset yasağım daha dolmadı. Galiba yarın doluyor.
Ne demek istiyorsunuz?Biliyor musun, aslında sıradan bir insan değilim. Hakim olan arkadaşım bile var, arkam sağlam yani.
Benim arkam sağlam değil ama fikrimi paylaşıyorum.Biliyor musun, aslında sıradan bir insan değilim. Hakim olan arkadaşım bile var, arkam sağlam yani.
Bir şey demek istediğim yok, ben normalde şeker gibi adamımdır; ama işte birisi beni hedef aldığı zaman kesinlikle sert cevaplar verme gibi kötü bir huyum vardır; ama asla küfür-hakaret kullanmam, lügatımda yoktur böyle kelimeler.Ne demek istiyorsunuz?
Burası forum ortamı sonuçta, kurallar çerçevesinde isteyen istediğini yazabilir. Tüm görüşlere saygım sonsuzdur, hedef alınmadığım sürece.Benim arkam sağlam değil ama fikrimi paylaşıyorum.
Uzun lafı kısası beni seveni el üstünde tutarım, bana dokunmayanı ısırmam.
Muhabbet kuşları da çok sevimlidir; ama parmağını yaklaştırırsan ısırır. DH forumdan geliyorum ben, ola ki ban durumu olursa admine mesaj atıyorum, "Bir yanlışlık olmuş." diyorlar, ilginç...Moderatörlere hayırlı uğurlu olsun 40 mesaj sonra çok sağlam bir üye geliyor galibaJack reis'in koltuğu sallanacak gibi...
Adam baya dişli galiba ısırırım ısırman flan diyor![]()
Biliyor musun, aslında sıradan bir insan değilim. Hakim olan arkadaşım bile var, arkam sağlam yani.
Bu gizli bir terör örgütü olabilir!Neden sürekli gereksiz bir başkaldırı halindesiniz? Biz diye bahsettiğiniz grup kimdir kimlerden oluşuyor?
Ben "Forumda canımın istediğini yapabilirim, kimse bana dokunamaz." demedim ki zaten. Ama eğer dediğin şey, devletin kanunlarıysa, kanun, torpili olana geçerli değildir. En azından şu an için böyle. Benim yazdığım o mesaj da makara olsun diye yazıldı. İstersen bu forumda benim bugüne dek yazdığım mesajları noktası, virgülüne dek incele, bir yanlışımı bile göremezsin.Bizde de avukat,hakim,savcı triosununun tamamından arkadaşlarımız var ama arkamız sağlam demiyoruz asla. Çünkü kanun arkadaşlık tanımaz. Diğer yandan forumun kuralları bu forumun kanunudur ama yanlış uygulanırsa moderatörler tarafından forum yöneticileri direk duruma müdahil olup gerekli düzeltmeleri yapabilirler.
İşte her yorumu da bir yere çekmek olmaz hak veriyorum sana. Öyle herşeye yürümek denseydi ortalık karışırdı.Ben "Forumda canımın istediğini yapabilirim, kimse bana dokunamaz." demedim ki zaten. Ama eğer dediğin şey, devletin kanunlarıysa, kanun, torpili olana geçerli değildir. En azından şu an için böyle. Benim yazdığım o mesaj da makara olsun diye yazıldı. İstersen bu forumda benim bugüne dek yazdığım mesajları noktası, virgülüne dek incele, bir yanlışımı bile göremezsin.
Ancak forumda ısrarla mesajlarımı bir tarafa çekmek isteyenler oluyor. Mesela bilen bilir, ben @Dilara Kaya hanımefendi ile gayet iyi anlaşıyorum; ama bunu af edersiniz, "Yürümek, kur yapmak" diye nitelendirenler oldu. Halbuki bakın ben 27 yaşındayım, inanmazsanız nüfus cüzdanımın fotoğrafını özelden atarım, bu yaşıma dek hiçbir kadına bir yanlışım olmadı. Aksine çok çekingen olduğumdan mütevellit damsız kaldım. Şimdi böyle bir adama da "İçerik üyemize yürüyor." denmez, ben buna çok kırıldım açıkçası.
Cidden öyle bir şey dediler mi? Ayıp be.Ben "Forumda canımın istediğini yapabilirim, kimse bana dokunamaz." demedim ki zaten. Ama eğer dediğin şey, devletin kanunlarıysa, kanun, torpili olana geçerli değildir. En azından şu an için böyle. Benim yazdığım o mesaj da makara olsun diye yazıldı. İstersen bu forumda benim bugüne dek yazdığım mesajları noktası, virgülüne dek incele, bir yanlışımı bile göremezsin.
Ancak forumda ısrarla mesajlarımı bir tarafa çekmek isteyenler oluyor. Mesela bilen bilir, ben @Dilara Kaya hanımefendi ile gayet iyi anlaşıyorum; ama bunu af edersiniz, "Yürümek, kur yapmak" diye nitelendirenler oldu. Halbuki bakın ben 27 yaşındayım, inanmazsanız nüfus cüzdanımın fotoğrafını özelden atarım, bu yaşıma dek hiçbir kadına bir yanlışım olmadı. Aksine çok çekingen olduğumdan mütevellit damsız kaldım. Şimdi böyle bir adama da "İçerik üyemize yürüyor." denmez, ben buna çok kırıldım açıkçası.
Hayır yani, ben sapık değilim, tacizci değilim, tecavüzcü değilim. Memlekette zaten benim gibi sessiz erkekler zan altında kalıyor yeterince. Ben çok hassasım duygusal anlamda, kolay kırılım.İşte her yorumu da bir yere çekmek olmaz hak veriyorum sana. Öyle herşeye yürümek denseydi ortalık karışırdı.
Yanlış anlaşılma olmasın bu ifademe ama Dilara güzel bir arkadaşımız. Ama her iltifatı veya samimi mesajı yürümek,kur yapmak sanan bir erkek cinsine mensup olmak bazen can sıkıcı olabiliyor.
@alpsadik yönetici olmuşsun ho yeni gördüm.Neden sürekli gereksiz bir başkaldırı halindesiniz? Biz diye bahsettiğiniz grup kimdir kimlerden oluşuyor? Neden böyle bir gruplanma ihtiyacı duyuyorsunuz? Açtığınız konuların çoğu siyasetle alakalı, insanların siyaset tartışırken sınırlarını ve forum kurallarını zorladığını bilmeyen yoktur sanırım. Dolayısıyla konularınızın tartışmaya kapanması doğal bir durum olmuyor mu? Her siyaset başlığında 3 kişi A partisini diğer 3 kişi B partisini savunurken forum kurallarını aşan sözler söyleyebiliyor. Size karşı bir tutum olduğunu düşünmek yerine kendinize, söylediklerinize(Kişisel olarak bahsetmiyorum, siyaset konularında sınırlarını aşan herkes için bahsediyorum) biraz daha dikkat ederseniz böyle bir sorun kalmaz.
Ne yalan söyliyim forumda daha senin gibi kendini öven birini görmedim.Ben "Forumda canımın istediğini yapabilirim, kimse bana dokunamaz." demedim ki zaten. Ama eğer dediğin şey, devletin kanunlarıysa, kanun, torpili olana geçerli değildir. En azından şu an için böyle. Benim yazdığım o mesaj da makara olsun diye yazıldı. İstersen bu forumda benim bugüne dek yazdığım mesajları noktası, virgülüne dek incele, bir yanlışımı bile göremezsin.
Hocam Azerbaycan Türk'ü müsünüz?Azerbaycan konusunda öyle anladım.Merak ettim.Ne yalan söyliyim forumda daha senin gibi kendini öven birini görmedim.ajahdbhsh
Kendini çok yükseklerden götürme tarzı gibi fobi oluşmuş sanırım. Dışarıdan başkası mesajlarını okuyunca illa biri sana idölü gibi davranmasını istiyorsun sanırım.
Zaten hepimiz Türküz orası ayrı meseleHocam Azerbaycan Türk'ü müsünüz?Azerbaycan konusunda öyle anladım.Merak ettim.
Ne münasebet? Benim kimi aşağıladığımı ya da küçük gördüğümü gördün ki? Arkadaş, ne yapsam birilerine batıyor ya, pes.Ne yalan söyliyim forumda daha senin gibi kendini öven birini görmedim.ajahdbhsh
Kendini çok yükseklerden götürme tarzı gibi fobi oluşmuş sanırım. Dışarıdan başkası mesajlarını okuyunca illa biri sana idölü gibi davranmasını istiyorsun sanırım.
Mesele küçük düşürme değil yanlış anladın. Yani kendine tutumun baya yükseklerde seyrediyor.Ne münasebet? Benim kimi aşağıladığımı ya da küçük gördüğümü gördün ki? Arkadaş, ne yapsam birilerine batıyor ya, pes.
Yok yani Azerbaycan asıllı mısınız?Laz,çerkez gibi.Zaten hepimiz Türküz orası ayrı mesele
Soruna nasıl cevap vereyim diye baya düşündüm.
Yani akrabalardan Türk olan var mı demek istiyorsun sanırım öyle mi?
Aynen Azerbaycan asıllıYok yani Azerbaycan asıllı mısınız?Laz,çerkez gibi.
Tamam kardeşim, bana bunu dedin ya, benim için bu forum bitmiştir.Mesele küçük düşürme değil yanlış anladın. Yani kendine tutumun baya yükseklerde seyrediyor.
Ya kısaca Azerbaycanlı mısın diye soruyor arkadaşımız.Zaten hepimiz Türküz orası ayrı mesele
Soruna nasıl cevap vereyim diye baya düşündüm.
Yani akrabalardan Türk olan var mı demek istiyorsun sanırım öyle mi?
Kendin gibi ol kardeşim çok takıntılı birine benziyorsun. Senin bu forumda olup olmaman beni pek ilgilendirmez ki, ne yapalım hani?Tamam kardeşim, bana bunu dedin ya, benim için bu forum bitmiştir.
Foruma da daha da girmem artık.