- Reaksiyon puanı
- 595
Selam arkadaşlar ben bilgisayarda oyun oynarım oyun için ve bilgisayar için hangisini tavsiye edersiniz ?
Bilgisayara 3–4 oyun tek var .
Tabii ki SSD daha mantıklı bir seçim. Okuma/yazma noktasında HDD'lere göre çok daha hızlılar.Selam arkadaşlar ben bilgisayarda oyun oynarım oyun için ve bilgisayar için hangisini tavsiye edersiniz ?
Ne kadar depolamaya ihtiyaçınız var ?Saolun arkadaşlar bende depolama sorunu olmayacaktır Çok oyun yüklememişim 3 tane tek oyun var . SSD ne kadar en ucuz birde 128 GB yeterli olurmu ?
SSD'ler HDD'lere göre biraz daha pahalı olur.Saolun arkadaşlar bende depolama sorunu olmayacaktır Çok oyun yüklememişim 3 tane tek oyun var . SSD ne kadar en ucuz birde 128 GB yeterli olurmu ?
Solid State Disk.Selam arkadaşlar ben bilgisayarda oyun oynarım oyun için ve bilgisayar için hangisini tavsiye edersiniz ?
SSD'ler HDD'lere göre biraz daha pahalı olur.
Kaç tane oyun yüklediğim önemli değil, hangi oyunları yüklediğim önemli. O 3 oyunun ismini yazabilir misin ?
Zula ve WolfTeam zaten çok az yer kaplıyor, ikisi toplam 10 GB bile etmez. Pubg ise 40 GB civarı yer kaplıyor. SSD'nin içerisine kuracağın Windows 10'da 30 GB civarı yer kaplar. Bu durumda 120 GB'lık bir SSD sana yeterli olur.Zula, Wolfteam ve Pubg bunlar
Tabii ki SSDSelam arkadaşlar ben bilgisayarda oyun oynarım oyun için ve bilgisayar için hangisini tavsiye edersiniz ?
Ya mesela Zula, Pubg, Cs,Wolfteam bunlar toplam kaç gb yer kaplar ?Zula ve WolfTeam zaten çok az yer kaplıyor, ikisi toplam 10 GB bile etmez. Pubg ise 40 GB civarı yer kaplıyor. SSD'nin içerisine kuracağın Windows 10'da 30 GB civarı yer kaplar. Bu durumda 120 GB'lık bir SSD sana yeterli olur.
100'ü geçmez ama Windows'ise en az 20 GB yer kaplar.Siz 250-500 alın kafanız rahat etsinYa mesela Zula, Pubg, Cs,Wolfteam bunlar toplam kaç gb yer kaplar ?
Heralde 128 GB SSD bana yeterli olur diye düşünüyorum.
İnternete "xxxx oyunu kaç gb" yazarak bu sorunun cevabına ulasabilirsin. Evet 128 GB yeter.Ya mesela Zula, Pubg, Cs,Wolfteam bunlar toplam kaç gb yer kaplar ?
Heralde 128 GB SSD bana yeterli olur diye düşünüyorum.