LGS Sonucunuzdan Memnun Musunuz?

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Eveeet Bir sınav daha geldi geçti :) Ben Başlıktaki Konu için kendi görüşümü söyleyeyim. Pek Memnun Değildim. Girmeden Önce 450 Hedefini belirlemiştim. Girdim çıktım 390 dedim. Sınav Sonucu 365 geldi. HÜSRAN'a uğradım diyebilirim. Sözel de fena bir tablo çıkarmasam da sayısalda büyük sıkıntılar yaşandı. Sorular beni kesinlikle çok zorladı. Özellikle Matematik. Önemli olan sağlık arkadaşlar! Beklediğiniz gibi olmasa da kafaya pek takmamak lazım. Sağlık olsun deyin geçin.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Hayat bir sınavıdır dediğimiz sınav bu sınav değil. Sıkmayın tatlı canınızı. Okuyan yada okumayan %80 istediği mesleği yapamayacak. Bölümünü okusa bile. Önünüze kocaman 4 yıl lise hayatı var. Tadını çıkarın, ömürlük dostlar edinin.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Bu devirde okuyanada ekmek yok şans olacak sağlık olsun

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Eveeet Bir sınav daha geldi geçti :) Ben Başlıktaki Konu için kendi görüşümü söyleyeyim. Pek Memnun Değildim. Girmeden Önce 450 Hedefini belirlemiştim. Girdim çıktım 390 dedim. Sınav Sonucu 365 geldi. HÜSRAN'a uğradım diyebilirim. Sözel de fena bir tablo çıkarmasam da sayısalda büyük sıkıntılar yaşandı. Sorular beni kesinlikle çok zorladı. Özellikle Matematik. Önemli olan sağlık arkadaşlar! Beklediğiniz gibi olmasa da kafaya pek takmamak lazım. Sağlık olsun deyin geçin.
Ben gecen sene girdim en ufak çalışma bile yapmadan 310 puan aldım sınavdan şuanda 450 alan arkadaşım ile aynı sınıftayım demem o ki sıkma canını

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Ben gecen sene girdim en ufak çalışma bile yapmadan 310 puan aldım sınavdan şuanda 450 alan arkadaşım ile aynı sınıftayım demem o ki sıkma canını
6 7 sene önce girdim o zaman okul prtalaması ile işlem görüyordu derslerde yatardım 400 civarı bişey almıştım 290 a düşmüştü şansım yokki

OvalSwan20216

Supreme Сasual Dating Verified Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
33
Hocam ne kadar çalıştınız. Bide benim şöyle Bi düşüncem var bence konular azaldı diye soruları zorlaştırdılar gelecek sene bu kadar zor olur mu

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Hocam ne kadar çalıştınız. Bide benim şöyle Bi düşüncem var bence konular azaldı diye soruları zorlaştırdılar gelecek sene bu kadar zor olur mu
Hocam günde 2-3 saat çalıştım. Her dersten test çözmeye çalıştım. Örnek soruları çıktığı günlerde düzenli olarak çözdüm. Matematik bizi bitiren şeydi sınavda :D Seneye bu kadar zor olacağını düşünmüyorum bu arada.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Bu konuyu okuyan ve gelecek seneye bu sınava girecek olan kardeşlerimize uyarıda da bulunun arkadaşlar:

Oyunlarla bu hassas dönemde aşırı gitmemeye özen gösterin ve sizi sebepsiz, yok yere oyalayan her ne varsa onlardan kurtulun veya azaltın... Bu iş hiç de kolay olmayacak ama başarı zorluktan sonra gelir ve "her zorlukla beraber bir kolaylık vardır" ayetini hatırlayarak pes etmeden derslerinize çalışın.

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Önceki yılların çıkmış sorularına baktınız mı peki lgs için?

rrrr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (5339662)

Son düzenleme: