Paragraf eksik konu nasil halledilir

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Merhabalar paragraf konuları olan paragraf oluşturma paragraf yer değiştirme paragrafta akışı bozan konularında fazla yanlışlarım çıkıyor hangi paragraf kitapları ile çözebilirim

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Kitap bilemem ama ne kadar çok soru çözersen o kadar iyi. Ama yanlışlarını da incele tabi. Bodoslama çözüp geçme. Öğrendiğin her hata yanlış sayını azaltır.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Bol bol paragraf testi çöz, test çözerken önemli olan ne kadar doğru yaptığın değil asıl önemli olan yaptığın yanlışlar ve bu yanlışlar sayesinde eksiklerini öğrenip gidermek.

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
"Hız ve renk" ile "üç-dört-beş" tavsiye edildiğini duydum. Mutlaka başka kaynaklar da vardır

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Paragrafın ritmi taktiklerle paragraf ve hız ve renk yayınlarını almayı düşünüyorum

sahintasli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Dostum sana tavsiyem bol bol kitap okuman olacaktır. Okuma hızın artar ve okuduğunu anlama konusunda da çok faydası olur. Kesinlikle dili sade ve akıcı kitaplar okumalısın.

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Dostum sana tavsiyem bol bol kitap okuman olacaktır. Okuma hızın artar ve okuduğunu anlama konusunda da çok faydası olur. Kesinlikle dili sade ve akıcı kitaplar okumalısın.
Genelde kitap okuyan birisiyim bu aralar DGS için hazırlandığım için okuamıyorum