Xiaomi almaya değer mi

Afife dokel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Xiaomi redmi note 9 pro almayı düşünüyorum. Normalde Huawei kullanan bir kişiyim ama xiaominde iyi oluğunu duydum ve Araştırma yaptım evet bir çok konuda üstün bir telefon fakat kafama takılan bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim. Xiaomi de yazılımsal bir sorun var galiba hep şikayet var. Şikayetlerde genellikle ya Wifi den kopma yada kameraya bağlanmama. Güncelleme İle geçiceğini tahmin ediyorlar ama güncelleme geldi mi sorun kalktım ortadan bilmiyorum. Sürekli aynı yorumlar aynı şikayetler. Göz göre görede sorunlu bir telefon almak istemiyorum. Ne yapmam lazım acil yardım

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Xiaomi redmi note 9 pro almayı düşünüyorum. Normalde Huawei kullanan bir kişiyim ama xiaominde iyi oluğunu duydum ve Araştırma yaptım evet bir çok konuda üstün bir telefon fakat kafama takılan bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim. Xiaomi de yazılımsal bir sorun var galiba hep şikayet var. Şikayetlerde genellikle ya Wifi den kopma yada kameraya bağlanmama. Güncelleme İle geçiceğini tahmin ediyorlar ama güncelleme geldi mi sorun kalktım ortadan bilmiyorum. Sürekli aynı yorumlar aynı şikayetler. Göz göre görede sorunlu bir telefon almak istemiyorum. Ne yapmam lazım acil yardım
Ben xiaomi kullanıyorum başlarda çok güzeldi şuan 1 yıl oldu telefon çok donuyor ana ekrana zar zor giriyor fotoğraf çekmek isterken kameraya girene kadar poz kaçıyor zaten yani sık sık sıfırlamak gerekiyor size tavsiyem 3bin tl bütçe ile başka telefonlara bakın

Afife dokel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ben xiaomi kullanıyorum başlarda çok güzeldi şuan 1 yıl oldu telefon çok donuyor ana ekrana zar zor giriyor fotoğraf çekmek isterken kameraya girene kadar poz kaçıyor zaten yani sık sık sıfırlamak gerekiyor size tavsiyem 3bin tl bütçe ile başka telefonlara bakın
Tavsiye ettiğin bir telefon var mı 3000 tl geçmicek şekilde

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Huawei de Xiaomi de kullandım. Kesinlikle Xiaomi al derim.

Afife dokel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Redmi Note 8 pro 6 aydır falan kullanıyorum. Çok memnunum.
[/QUOTE bende duydum onun ününü ama bazı modellerinde çok ısınma varmış galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bataryası yüksek kapasiteli olsun çabuk bitmesin derseniz m30s ram yüksek olsun oyunlarda kasmasın derseniz a51
İnceleme yapıcam teşekkür ederim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Xiaomi orta seviyede güzel cihazlar çıkarsada yazılımsal sorunlar olabiliyor.3000 TL ye Realme 6 öneririm.

Afife dokel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Xiaomi orta seviyede güzel cihazlar çıkarsada yazılımsal sorunlar olabiliyor.3000 TL ye Realme 6 öneririm.
Evet duydum onuda opponun yanlış bilmiyor sam. Oppo da xiaomi kadar sorun oluyor mu? Realme 6 kullandınız mı

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Evet duydum onuda opponun yanlış bilmiyor sam. Oppo da xiaomi kadar sorun oluyor mu? Realme 6 kullandınız mı
oppo kullanan arkadaşım var kamerası mükemmel ve mi kadar sıkıntı çıkarmıyor dedikleri gibi bi yerden sonra yazılımsal konuda mi sıkıntı

Afife dokel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Bi sıkıntı yaşadımı bugune kadar
Şu ana kadar gayet memnun ama size tavsiyem samsung olur lg, gm,xiaomi kısa bi süre de samsung kullandım en memnun kaldığım samsung oldu m30s, a51, a70 bu üçünden birini alabilirsiniz babamda a20s var gayet stabil ve iyi ordan anlayın işte a20s ucuz bi model

Afife dokel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şu ana kadar gayet memnun ama size tavsiyem samsung olur lg, gm,xiaomi kısa bi süre de samsung kullandım en memnun kaldığım samsung oldu m30s, a51, a70 bu üçünden birini alabilirsiniz babamda a20s var gayet stabil ve iyi ordan anlayın işte a20s ucuz bi model
Tamam inceleme yapıcam teşekkür ederim

batucode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Tamam inceleme yapıcam teşekkür ederim
Öncelikle benim tavsiyem kesinlikle orta segment de Samsung cihazlara yönelmemeniz.7 Plus cihazımdan xiaomi mi note 10 liteye geçiş yaptım.Ve inanılmaz akıcı bir cihaz her yönden sizi mutlu edebilir redmi serisinden daha premium hissettiriyor kendi sorularıma bakarsanız ben de note 9 pro da karar kılmıştım sonradan arkadaşların yardımıyla mi note 10 lite da karar kıldım note 9 proya vereceğiniz bütçenizi bir 400-500 artırırsanız alınması en mantıklı cihaz kendi fiyat aralığında.Cihazla ilgili başka bir soru takılırsa aklınıza yanıtlayabilirim elimden geldiğince.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Xiaomi alınmaz kısaca, realme 6 öneririm.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Xiaomi gün geçtikçe fiyat performans özelliğini kaybediyor. Alınabilir ama yazılımsal olarak problemler çıkabiliyor. Şahsen ben şu an telefon alsam Realme 6 pro alırdım.(bu arada redmi kullanısıyım :D )

teknobilimadami

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Afife ,

Xiaomi R Note 9 pro yerine Qualcomm Snapdragon 730G (SM7150-AB) işlemciye sahip olan
Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanmanızı öneririm.

Çünkü Note 9 pro da yaşadığınız problemleri bu önerdiğim telefonda yaşamazsınız.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Merhaba Afife ,

Xiaomi R Note 9 pro yerine Qualcomm Snapdragon 730G (SM7150-AB) işlemciye sahip olan

Çünkü Note 9 pro da yaşadığınız problemleri bu önerdiğim telefonda yaşamazsınız.
Mi note 10 lite'ın çok sorunu var.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Uzunca şöyle anlatayım, xiaomi cihazların sorunu bitmiyor. Herhangi bir telefonunda ghost screen, o yoksa ghost touch, o yoksa şebeke sorunu, yakınlık sensorü vs. Bazı Xiaomi kullanıcılarında bu problemler olmayabilir ama bu tür sorunların çoğu xiaomi markalı telefonlarda. Güncelleme konusunda da fiyasko, aynı güncellemeyi kaç kez yayınlayıp geri çekiyor, veya bir güncellemeyle cihazın batarya performansını yarıya düşürüyor.

Afife dokel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle benim tavsiyem kesinlikle orta segment de Samsung cihazlara yönelmemeniz.7 Plus cihazımdan xiaomi mi note 10 liteye geçiş yaptım.Ve inanılmaz akıcı bir cihaz her yönden sizi mutlu edebilir redmi serisinden daha premium hissettiriyor kendi sorularıma bakarsanız ben de note 9 pro da karar kılmıştım sonradan arkadaşların yardımıyla mi note 10 lite da karar kıldım note 9 proya vereceğiniz bütçenizi bir 400-500 artırırsanız alınması en mantıklı cihaz kendi fiyat aralığında.Cihazla ilgili başka bir soru takılırsa aklınıza yanıtlayabilirim elimden geldiğince.
Yazılımsal sorunlarla karşılaşmak çok yüksek diyolar xiaomi hakkında o yüzden emin olamıyorum

Xiaomi gün geçtikçe fiyat performans özelliğini kaybediyor. Alınabilir ama yazılımsal olarak problemler çıkabiliyor. Şahsen ben şu an telefon alsam Realme 6 pro alırdım.(bu arada redmi kullanısıyım :D )
Evet xiaomi de gün geçtikçe çok sıkıntı çıkıyor

Afife dokel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba Afife ,

Evet ama xiaominde yazılımsal sorunlar sık sık duyuyorum

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Yazılımsal sorunlarla karşılaşmak çok yüksek diyolar xiaomi hakkında o yüzden emin olamıyorum

Evet xiaomi de gün geçtikçe çok sıkıntı çıkıyor
Hocam ben Redmi Note 8'de hiç bir sorun yaşamadım ama diğer Xiaomi kullanıcılarının sorun yaşadığına dair duyumlar aldım.

Afife dokel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam ben Redmi Note 8'de hiç bir sorun yaşamadım ama diğer Xiaomi kullanıcılarının sorun yaşadığına dair duyumlar aldım.
Evet bazı kullanıcıların da var bazı kullanıcıların da yok

Oppo daha mı iyi diyoruz yani şimdi?
Realme 6 veya Realme 6 Pro 3000 3500 TL arasında en mantıklı seçenekler.
Oppo kullandınız mı xiaomi göre daha mı iyi

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Evet bazı kullanıcıların da var bazı kullanıcıların da yok

Oppo daha mı iyi diyoruz yani şimdi?

Oppo kullandınız mı xiaomi göre daha mı iyi
Evet. Oppo'yu deneyimleme şansım oldu. Ama ben arayüz ve kamera performansı olarak Xiaomi'yi daha çok seviyorum. Yanlış anlamayın Xiaomi Oppo'dan daha iyi demiyorum. Ama MIUI yüzünden Xiaomi bana daha cazip geliyor.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bütçeniz bandında Samsung pek tavsiye etmem, o fiyata realme 6 alabilirsiniz. Biraz daha arttırabilirsiniz realme 6 pro da alınabilir.

Ve teknoloji işi birazda şans işi.