Tanklı bir oyun vardı Kral Oyun üzerinde vurup vurup giderdik.Tam hatırlamıyorum ama %100 Oyun Skor'daki bir oyundur
Harbiden yılan oyunu vardı değil mi, unutmak olmaz kralı.Telefondan 3310 dan yılan oyunu
Nasıl bir şeydi?Uzun süre aramama rağmen adını bulamadığım bir oyun vardı, geçenlerde bir videoda denk gelmişti.
Onu aramaya başlamadan önce yazmıştım, bu sefer kısa sürede bulup alta ekledim ?Nasıl bir şeydi?
bunu ben e250 den aktıf oynardım androıdde varmı ???Forgotten Warrior
Ekli dosyayı görüntüle 108464
FlatOut 2'nin yeri çok ayrı beNeed for speed underground 2 Tofas modlu du
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonra ıse flaout 2
Bu oyun da efsane, misafirliğe gittiğimizde annemin telefonunu alıp eve gidene kadar oynardım ?Forgotten Warrior
e250 de sınıfta oynuodum lisede sonra hoca goruodu tele el koyuyordu konu bıtttınde oynuyordu ne gunduFlatOut 2'nin yeri çok ayrı beKuzenimde bu oyun vardı flash diske kopyalıyordum ama uzun sürüyordu, kısayol yapıştırınca hemen attığını fark etmiştik oyunların hepsini kısayol olarak yapıştırmıştık eve gittiğimde başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü hazır %70'de olan kopyalamayı iptal etmiştik ? ? ?
Bu oyun da efsane, misafirliğe gittiğimizde annemin telefonunu alıp eve gidene kadar oynardım ?
suan duruyor sıyahı bı sarj ettırıyımde oynıyım hahahah
Ben yakalattığımda el koyup çıkışta vermişlerdi, çantama koymuştum eve gidince ekranın parçalandığını gördüm yine başımdan aşağı kaynar sular döküldü, geçmişim bayağı sıcak yani ?e250 de sınıfta oynuodum lisede sonra hoca goruodu tele el koyuyordu konu bıtttınde oynuyordu ne gundu
Mesaj otomatik birleştirildi:
suan duruyor sıyahı bı sarj ettırıyımde oynıyım hahahah
Ne güzel oyundu.Forgotten Warrior
O mod tam bir virüs yuvasıydı, ne zaman TR mod içeren Gta Vice görsem aklıma solucan.exe gelir ?Gta Vice City ( Kurtlar vadisi modu)güzel günlerdi.
Benim bilgisayar ondan mı virüslüymüşO mod tam bir virüs yuvasıydı, ne zaman TR mod içeren Gta Vice görsem aklıma solucan.exe gelir ?