ihramcı_zade
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 10
Max 2.5k ya kadar kadar hangi telefonu önerirsiniz pubg de sıkıntı yaşatmayan?
GM 9 Pro,Redmi note 8, ikinci el S9 bunların dışında bütçeyi 500 TL daha arttırıp Realme 6 da alabilirsin.Max 2.5k ya kadar kadar hangi telefonu önerirsiniz pubg de sıkıntı yaşatmayan?
Ben 2.el cihazlara karşıyım,tabii size kalmış bir şey.Tşkler Note 9 a bakayım işimi görürür gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tşk öneri için 2. el temizini bulabilir miyiz
Ben Xiaomi 7A Kullanıyorum Aldığımda Uçuk Değildi Fiyatı Daha İyi Batarya Falan Diyorsana Xiaomi 8A Al Fiyat Farkıda Çok AzMax 2.5k ya kadar kadar hangi telefonu önerirsiniz pubg de sıkıntı yaşatmayan?
Yanlışım varsa düzeltin,32 GB depolama ve 2 GB Ram bir telefon için az değil mi ? Arkadaşta galiba PUBG Mobile oynayacak sıkıntı yaşatmaz mı ?Ben Xiaomi 7A Kullanıyorum Aldığımda Uçuk Değildi Fiyatı Daha İyi Batarya Falan Diyorsana Xiaomi 8A Al Fiyat Farkıda Çok Az
Xiaomi Redmi 8A 32 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Redmi 8A 32 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben Ark Survival Evolved Oynadım PUBG Falanda Hiçbir Sorun Yok hafıza yetmezse sd alınabilirYanlışım varsa düzeltin,32 GB depolama ve 2 GB Ram bir telefon için az değil mi ? Arkadaşta galiba PUBG Mobile oynayacak sıkıntı yaşatmaz mı ?
Segmentine göre işlemcisi de düşük biraz,denemek lazım.Teşekkürler.Ben Ark Survival Evolved Oynadım PUBG Falanda Hiçbir Sorun Yok hafıza yetmezse sd alınabilir
Belirlediğiniz bütçede en iyi oyun performansını veren telefon Redmi Note 9 alırken 128 GB lık modeli almaya özen gösterin 64 GB lık model ile aralarında ram farkı varMax 2.5k ya kadar kadar hangi telefonu önerirsiniz pubg de sıkıntı yaşatmayan?
Dikkate alacağım yorum için tşk ederimBelirlediğiniz bütçede en iyi oyun performansını veren telefon Redmi Note 9 alırken 128 GB lık modeli almaya özen gösterin 64 GB lık model ile aralarında ram farkı var