ertugrul1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 33
iphone 8 plus 2020 de alınır mı
İphone se varken alinmaziphone 8 plus 2020 de alınır mı
İphone xrben büyük telefon istiyorum küçük değil başka iphone modeli önerdiğiniz var mı
ben büyük telefon istiyorum küçük değil başka iphone modeli önerdiğiniz var mı
Xr. Çıkabilirsen 11. Ama 11'i pek önermem bu fiyata. Android olarak S20 veya oneplus 7t öneririm.ben büyük telefon istiyorum küçük değil başka iphone modeli önerdiğiniz var mı
o fiyatlara daha iyi tercihler düşünülebilir.iphone 8 plus 2020 de alınır mı
8 plus performans olarak üzmez ama tasarım konusunda sıkıntılı bir cihaz.8 plus yerine Se 2020 almanı tavsiye ederim.Se 2020 de İphone 11 ailesindeki A13 bionic işlemci var.Hem performanslı,hem güncel,hem de kibar bir cihaz.8 plus la macera arama Se 2020 al geç.iphone 8 plus 2020 de alınır mı
4.7'' aşırı yetersiz mi ?SE falan alma. Bu devirde 4.7 inc aşırı yetersiz. Alacaksan xr yükseltebilirsen 11 al. Kesinlikle daha iyilerdir Her konuda.
Ya yetersiz tabi. Bende de 6s vardı kardeşim 8. Kullanıyor çıldırıyor ekranın küçüklüğüne. internette gezinmeye çalışıyorsun safaride aman Allahım yani bi reklam çıksa ekranı kaplıyor. Zor duruma düşmediğin müddetçe alınmaması gereken bir ekran boyutu bence4.7'' aşırı yetersiz mi ?![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 Plus donanım olarak her ne kadar güçlü olsa da kocaman çerçeveli telefonu taşımak seni çok yorar. Bence iPhone SE al. Eğer küçük telefon istemiyorum dersen iPhone XR öneririm.