• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Tatile gitmek için hangi ülkeyi seçerdiniz?

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Ben Norveç'i seçerdim. Çok rahatlatıcı manzarası var. Yenilenirdim orada ??

Hayatım boyunca hiç tatile gitmedim, büyük ihtimal hiçbir zaman da gitmem.

Onların olsın ülkeleri türkiyeyi gezsem yeter

Çin. Başımıza Çin virüsünü musallat edenleri dünya gözüyle görmek lazım.

Bir de Maldivler diyorlar güzel bir yer var pek tanımam oraya gitsek güzel olurdu birde. Bugün git deseler işim var gidemem derim doğrusu. Belki bir gün.

Kolombiya yada tatillik bir güney Amerika ülkesi. :D

Tiktokçulardan kötü şakalar yapan gençlerden uzak herhangi biryer aa buldum evim

İsviçre'yi seçerdim. Alpler başta olmak üzere doğasıyla beni büyülüyor.

Gitmişken CERN'e de uğrarım?
İskandinav ülkeleri mükemmel yaa :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Norveç ??? Soğuk havaya karşı bünyem zayıf olduğu için dünyada gitmeyeceğim ender ülkelerden biri.Ben Mısır yada Ugandayı tercih ederdim.??
Mısır a da gidilebilir aslında. Gizemli geliyor :)

İzlanda - Norveç -Danimarka - Finlandiya .. off iskandinav ülkeleri aşığım size :hearteyes:

Şu hayatta sadece Annemin tamamen istediği gibi yaşamasını istiyorum. Tercihi bana değil anneme yaptırırdım. Bana kalırsa İskandinav ülkeleri, Norveç gibi.

kış tatili ve kuzey ışıkları için norveç tarafları...
yaz tatili tarih, deniz ve eğlence için ispanya-ibiza tekrar gitmek isterdim.
uzakdoğu seviyorsanız kesinlikle filipinler.. ayıp olmayacaksa oraya da gittim :nomouth:

Kaliforniya çünkü Silikon Vadisi orada :)

Yine aynı düşünüyoruz ? ne olurdu oralarda bir evimiz olsaa....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ukrayna ya gidilir aslında vizesizz :)

İsviçre'de olabilir bak oranın da doğası çok güzel norveçe benzer , ev olayını ayarlayacağız bir şekilde ?

Tabiki Rusya'ya gitmek isterdim. oranın Güzel manzarası fln yok. Ama Daha İyisi GÜZEL KIZLARI var. XD

Biri de silikon vadisi demiş tamam o da güzel ülke olarak sayabiliriz :joycat:

İskandinavya çok güzel yer ama soğuğu, güneş olmayışı ve eğlence imkanları hiç çekilmez en iyisi Güney Amerika. :D

Hiç gitmediğim için ülkelerin tatil yerleri hakkında araştırma yapmadım ??

Ben merakımdan dolayı Amerika'yı seçerdim. İlerde fırsatım olursa ilk ziyaret edeceğim ülke olacak muhtemelen. Onun dışında İtalya'ya bir sempatim var, gitmeyi düşünürüm.