Kartal Çakıldı !

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Geçen hafta derbide Fenerbahçe'ye yenilen Beşiktaş, ligin 14. haftasında da İnönü'de Ankaraspor'a 3-1 mağlup oldu.

38369.jpg

blank.gif

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında Ankaraspor'u konuk eden Beşiktaş, bu sezon iç sahadaki ilk yenilgisini 3-1'lik skorla aldı.

İnönü Stadı'ndaki maçın ilk yarısında oldukça çekişmeli ve bol pozisyonlu bir mücadele vardı.

İlk dakikalarda Tello ve Nobre ile pozisyonlar bulan Beşiktaş sonuç alamadı. Etkili kontrataklar geliştiren konuk Ankaraspor ise 20. dakikada Neca'nın şık golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Bilal ile 2 kez daha gole yaklaşan Ankaraspor, devrenin sonlarına doğru kalesinde baskı yedi.

Bu baskıda 41. dakikada Zapotocny ile golü bulan Beşiktaş soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle indi.

İkinci yarıya da orta alanda topa sahip olarak başlayan Ankaraspor, 51. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Sivok'u kendi kalesine attığı golle tekrar öne geçti. Golden sonra oyundan düşmeyen ve sağ kanattan etkili ataklar geliştiren Beşiktaş, Nobre, Delgado ve Zapotocny'nin vuruşlarında tabelayı değiştiremedi.

Siyah-beyazlılar 72. dakikada Sivok'un Ankarasporlu Theo Weeks'e yaptığı hareket nedeniyle direkt kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken, skoru belirleyen gol uzatma anlarında Ankaraspor'lu Bilal'den geldi ve maç konuk ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Bu sonuçla ligde üst üste ikinci, sahasındaki ilk yenilgisini alan Beşiktaş, haftayı 25 puanla kapadı. Ligin flaş takımı Ankaraspor ise İstanbul'da son vererek puanını 26'ya çıkardı.

http://www.ntvspor.net/pages/30382.asp

BEŞİKTAŞ: 1 - ANKARASPOR: 3
Stat: BJK İnönü
Hakemler: İlker Meral x, Serkan Gençerler xx, Uygar Bebek xx
Beşiktaş: Rüştü xxx, İbrahim Toraman x, Sivok x, Zapotocny xx (Dk. 76 Serdar Kurtuluş x), İbrahim Üzülmez x, Ekrem Dağ x, Uğur İnceman xx (Dk. 46 Serdar Özkan x), Delgado x (Dk. 79 Holosko x), Tello xx, Bobo x, Nobre x
Ankaraspor: Senecky xx, Erhan Güven xx, Ediz xxx, Batak xxx, Uğur Demirkol xx, Özer Hurmacı xxx, Adem Koçak xx, Hürriyet xxx, Bilal xxx, Neca xx (Dk. 66 Theo Weeks x) (Dk. 85 Muhammet Hanefi x), Murat Tosun xxx (Dk. 84 Konate x)
Goller: Dk. 20 Neca, Dk. 51 Sivok (kendi kalesine), 90+4 Bilal (Ankaraspor), Dk. 41 Zapotocny (Beşiktaş)
Sarı kart: Dk. 63 Ediz (Ankaraspor)
Kırmızı kart: Dk. 72 Sivok (Beşiktaş)

kaynak : http://www.ntvspor.net/Pages/30377.ASP

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ertuğrul'un LaNeTi:BJK 1-3 ankara....lanet devam edecek........

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çok şişirdiler mustafa denizli'yi ama en baştan beri birşey yapabileceğine inanmıyordum geldiğinden beri sadece 2-3 maç kazanbildi.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bu iyi oldu işte . Galatasaray ankaragücünü yenmesi halinde 2.sırayı alacak . Çok iyi oldu :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
çok şişirdiler mustafa denizli'yi ama en baştan beri birşey yapabileceğine inanmıyordum geldiğinden beri sadece 2-3 maç kazanbildi.
Yorumcu adamdan ne beklersin ki ?

Önce yorumcu mu teknik adam mı onu karar versin:pinch:

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ankaragücünü yenmez farz artık bize.zirve için büyük fırsat..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Çok yüksekten uçuyorlardı iyi oldu!

venselos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Taraftarın sabrı da bir yere kadar. Denizli kocaman bir balon iki büyük takımı şampiyon yapmış Fenerbahçeyi kendisi değil Aziz efendi şampiyon yaptı. Denizli Beşiktaş için sorun değil geldiği gibi gider tarftar da sevmiyor zaten, asıl sorun Yıldırım Demirören bu maçı tribünden izledim Beşiktaş taraftarı hakikaten patlamaya hazır bomba. Demirören adam gibi çekilmezse Türkiye de bir ilk yaşanır farklı yollardan gönderilir.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Demirören,Serdar Bilgili yönetimini karıştırıp başa geldi.Birçok kişinin ahını aldı.Ama kendinden çok Beşiktaş'a zarar veriyor.Bizim Canaydın'dan çektiğimiz gibi,Beşiktaş da ondan çekiyor.İnşallah Beşiktaş'a yakışır,centilmen biri ortaya çıkar ve Türk futbolunu Demirören'den kurtarır.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yorumcu adamdan ne beklersin ki ?

Önce yorumcu mu teknik adam mı onu karar versin:pinch:

Yani böyle bir yoruma da ne denilir bilmiyorum böyle bir şüphen varsa bu konuya nasıl yorum yaparsın anlamak mümkün değil,;) umarım Türk futbolu Demirören ve beceriksiz saz arkadaşlarından bir an önce kurtulur bunu bir Galatasaraylı ve bir futbolsever olarak gönülden isterim.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Yani böyle bir yoruma da ne denilir bilmiyorum böyle bir şüphen varsa bu konuya nasıl yorum yaparsın anlamak mümkün değil,;) umarım Türk futbolu Demirören ve beceriksiz saz arkadaşlarından bir an önce kurtulur bunu bir Galatasaraylı ve bir futbolsever olarak gönülden isterim.

Senin bi şüphen yok sanırım eminsin bu konuda banada söylede bende emin olayım !

Sana soracaktık ? iyi teknik adam her zaman işini yapar bi yorumculuk bi teknik direktörlük yapmaz.! kendi fikrim

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Erturul Sağlamı harcadı beşiktaş her zamanki gibi bi avrupa maçı kazanamadı diye halbuki şu anki beşiktaştan daha iyiydi onun dönemi yazık oldu adama

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Senin bi şüphen yok sanırım eminsin bu konuda banada söylede bende emin olayım !

Sana soracaktık ? iyi teknik adam her zaman işini yapar bi yorumculuk bi teknik direktörlük yapmaz.! kendi fikrim

Sen ilk önce söylediklerinde tutarlı ol bence fikrine saygım var evet elbette bana sorman gerekmiyor hem diyorsun ,yorumcu mu teknik adam mı hem de iyi teknik adam yorumculuk yapmaz her zaman işini yapar, bu adam bir takımı çalıştırırken mi yorumculuk yapıyordu?
Benim demek istediğim hala Musatafa Denizli'nin ne iş yaptığını anlayamamışsan bu senin sorunun :)

lovemeorhateme

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bir beşiktaşlı olarak galatasaraylı arkadaşların iyi niyetli acıklamaları icin tesekkürler..yıldırımın bu kadar durması bile hata.adeta ''top benim oynatmazsanız alır giderim'' tavrında devam edio baskanlık koltugunda oturmaya.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Dün maçı izledim Ankaraspor 10 numara oyun oynadı. Sonuna kadar galibiyeti hak etti. hatta maçın son 10 dksında isterse 3-4 gol daha atabilirlerdi biraz daha becerikli olsalardı. O Mustafa Denizli teknik direktör ise bende Alex Ferguson'um :P

kartaldi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de maçı stadyumda vipte izledim...Beşiktaş değil de Ankaraspor iyi oynadı...Özellikle de 10 numaralı futbolcu Özer Hurmacı klas hareketleriyle beğeni topladı...Bu Beşiktaş bu sene zor şampiyon olur...