Babayı ikna etmek

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Babamı ikna etmek için çok çaktırmadan ne yapabilirim?

SelcukD

Asistan
Reaksiyon puanı
52
babayı ikna etmek için alıcağın şeyin sana ihtiyaç olduğunu görmesi lazım yada evdeki büyük bireylerin sen yokken babanla bu ikno konusunu konuşup yavaş yavaş benimsetmesi gerekiyor

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Babama Nasıl Bilgisayar Aldırabilirim? Bende İkna Edemiyom

avlnch

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Babama Nasıl Bilgisayar Aldırabilirim? Bende İkna Edemiyom
Ajitasyon yap( milletin neleri var benim bir bilgisayarım bile uok okulda sunum yapamıyorum bile, ödev hazırlayamıyorum ama derslerime kızıyorsun madem öyle artık jiç ders çalışmam) gibi

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Ajitasyon yap( milletin neleri var benim bir bilgisayarım bile uok okulda sunum yapamıyorum bile, ödev hazırlayamıyorum ama derslerime kızıyorsun madem öyle artık jiç ders çalışmam) gibi
Benim taktiğimin aynısı ama ''madem öyle artık jiç ders çalışmam '' kısmını çıkarması gerek bence

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Benim Bababaya İşlemiyor ajitasyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam Az Önce Geldi Bilgisayarcıya Verem Silikonu Gitmiştir Demiş Silikon Derken Termal Macunu Kastetti Heralde Neyi Kasdetmiş Olabilir

avlnch

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Benim Bababaya İşlemiyor ajitasyon

Babam Az Önce Geldi Bilgisayarcıya Verem Silikonu Gitmiştir Demiş Silikon Derken Termal Macunu Kastetti Heralde Neyi Kasdetmiş Olabilir
Öyledir

Benim taktiğimin aynısı ama ''madem öyle artık jiç ders çalışmam '' kısmını çıkarması gerek bence
Can yakıcı nokta orası zaten dostum:)

Reaksiyon puanı
6,371
Bir şekilde ikna edin işte. Her insanın ikna olma şekli başkadır biz nereden bilelim sizin babanızın nasıl ikna olacağını?

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Eğer baban senin ihtiyacının karşılanmadığını görürse bütçesinin yettiğini alır o da hiçbir işine yaramaz.Babanı onu almayı hak ettiğini kanıtlaman lazım.