??? [ ?.?.? ] °Ⓞ°⊕°Ⓞ°
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
Kullandığınız Windows Temasını Atabilirmisiniz
herhangi bir tema istiyorsanız söyleyin linkini atarımKullandığınız Windows Temasını Atabilirmisiniz
Ben şöyle bi tema istiyorumda : Vista için Win10 teması, mümkünmüdür?herhangi bir tema istiyorsanız söyleyin linkini atarım![]()
Buyurun.Kullandığınız Windows Temasını Atabilirmisiniz
Saol ama benim istediğim arka plan değil de. Pencere kenarlıkları iconlar falan tema yaniYok ama istersen bir isim ver biraz güzel bir duvar kâğıdı yapabilirim.
Paylaştık ya, hocam.Saol ama benim istediğim arka plan değil de. Pencere kenarlıkları iconlar falan tema yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tema paylaşabilecek biri yokmu?
Saol ama benim istediğim arka plan değil de. Pencere kenarlıkları iconlar falan tema yani
Tema bumu : Download Canada theme for Windows 10, Windows 7 and 8 (çok güzelmiş)Ben Windows 7'nin bazı dillerinde olan Canada temasını kullanıyorum. Türkçe Windows 7'de yok ama bu tema.
Hayır, sahte bir tema Microsoft'a ait değil.Tema bumu : Download Canada theme for Windows 10, Windows 7 and 8 (çok güzelmiş)
Peki elinizdeki temayı bana upload edebilirmisiniz?Hayır, sahte bir tema Microsoft'a ait değil.
Aynen. Windows Vista Themepack dosyasını desteklemiyor bile. 7'nin Aero'sunda geldi themepack o yüzden dediğin gibi uyumsuz 7 ve üzerinde.İyi de, Windows 10’un stock temasını atsalar bile Vista’da çalışmaz ki. Vista vs. için Transformation Pack’ler var, onlar işe yarayabilir.
win 10 temalarını 7-zip ile açabiliyorum dosyanın içini açıp içindeki wallperi alıyorum bide tema dosyasınıİyi de, Windows 10’un stock temasını atsalar bile Vista’da çalışmaz ki. Vista vs. için Transformation Pack’ler var, onlar işe yarayabilir.