41korfezli41
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 55
1 sefer s3 mini konusu açtım bir kez farklı şekilde anlatıldı ve herkes bana anlatmadı. Kimse kafasına göre fiyat biçememeli. Devlet tarafından üst sınır belirlenmeli. Benim anlatmak istediğim halkımızın ekonomik refah seviyesi ve gün geçtikçe daha kötüye gitmesi.Kaç kez buna benzer konu açtınız her seferinde herkes size anlattı. Cihazlar resmi olarak Apple tarafından satılmıyor. Zamanında S3 Mini için açmıştınız orda da söyledik resmi olarak Samsung satmıyor diye. Artık bu eski cihazlar üretilmiyor bile. Bu tarz firmalar depolarında kalan ürünlere kafalarına göre fiyat biçip satışa sunuyorlar. Bundan daha ucuza çok daha kaliteli Android telefonlar var ve herkes bildiği için onlara yöneliyor. Burada 6S'in veya başka eski ama pahalı cihazların fiyatını savunmuyorum , aksine bende sinirleniyorum bu satıcılara.
Bu durumun sebebi de tek başına satıcılar değil. Eleştirilecek hedefi doğru seçmek önemli.1 sefer s3 mini konusu açtım bir kez farklı şekilde anlatıldı ve herkes bana anlatmadı. Kimse kafasına göre fiyat biçememeli. Devlet tarafından üst sınır belirlenmeli. Benim anlatmak istediğim halkımızın ekonomik refah seviyesi ve gün geçtikçe daha kötüye gitmesi.
1 sefer s3 mini konusu açtım bir kez farklı şekilde anlatıldı ve herkes bana anlatmadı. Kimse kafasına göre fiyat biçememeli. Devlet tarafından üst sınır belirlenmeli. Benim anlatmak istediğim halkımızın ekonomik refah seviyesi ve gün geçtikçe daha kötüye gitmesi.
Devlet isterse her şeye sınırlama getirir. Sen nerede yaşıyorsun farkında mısın, ülkede serbest ekonomi diye bir şey kalmadı kapitalist bir ülkede yaşıyoruzherkes kafasına göre fiyat biçebilir devlet sınırlama getiremez, buna serbest piyasa ekonomisi denir hadi eyv