Herkes kullandığı Laptop/PC marka, model ve özelliklerini yazsın. Memnun mu değil mi onuda yazsın.

Laptop/PC'nizden memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    12

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Acıyorum kendime. Keşke benimde böyle bilgisayarım olsa . . .
Memnunum makineden ya hele ssd <3
3400 küsür okuma hızı var beni benden alıyor . Ekran kartı da 5600xt sorunlu olmasa onla devam edecektim fakat başımı ağırtınca 1660ti ya kaldım ki zaten 1660 ti da sağlam .

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Kasa yok ve PSU 500W görünce şok oldum.
Neden ki ?
Psu gayet besliyor dahalık bir sorununu görmedim fakat 750w düşünüyorum thermaltake .
Değiştireceklerim bi psu bide ana kart başka eksiğim yok . Ben kasa sevmiyorum masamın üstünde duruyor oda bana ait kimsenin girip çıktığı yok . Tornavidayla power sw dokunduruyorum öyle açıyorum.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Neden ki ?
Psu gayet besliyor dahalık bir sorununu görmedim fakat 750w düşünüyorum thermaltake .
Değiştireceklerim bi psu bide ana kart başka eksiğim yok . Ben kasa sevmiyorum masamın üstünde duruyor oda bana ait kimsenin girip çıktığı yok . Tornavidayla power sw dokunduruyorum öyle açıyorum.
Besliyorda herkes APU sisteme bile en az 600 alıyor garip geldi. Uzay olayı mantıklı eğer öyleyse. Isınma montaj derdi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden ki ?
Besliyorda herkes APU sisteme bile en az 600 alıyor garip geldi. Uzay olayı mantıklı eğer öyleyse. Isınma montaj derdi yok.

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666

Evet aynen öyle ısınma derdi falan yok odama geliyorum işten , açıyorum klimamı 20 dereceye . oda buz gibi oluyor masamın üstünde bi siyah strafor köpük var üstünde uzay montaj sistem duruyor . Sıkıldıkça sistemi izliyorum . Dahalık psu ile ilgili bir sorun yaşamadım ama ekran kartına oc yaparken sıkıntı yaşıyorum . Fark hissettiriyor , o yüzden maaş yatınca birkaç çılgınlık yapıcam birde 1000w bir jbl bass düşünüyorum amfiyle birlikte , ses sistemimde tam olcak evde keyif yaparım artık :)

Ev benim kişisel evim zaten 3 katlı bina bize ait . Sesi fullicem ne olcak :D :D

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Bir SSD al uçar PC.

KC600 yattı mı?
Hemde nasıl yattı. Yeni bir sistem kurarsam artık. Satmaya odaklanmışım şuanda.

Laptop alıp Linux sistem kurarım Ssd ye.
Masaüstü kasa toplayıp Windows kurarım ssd ye

Fena değilmiş. En azından oyun oynatacak bir ekran kartı var
oyun oynatıyor ama No man's sky oyununda 100% çalışmasına rağmen boğuluyor sanki kart. 60 fps sabit tutturamadım 1280x1024 çözünürlükte. Oyun Tam medium ayara sabitlemiştim. 50 fps civarlarında dolanıyordu takılma hissi filan vardı.

Belkide Optimizasyon kötüydü sadece bu oyunda sorun yaşıyorum ya. Oyunu yarım yamalak yapmışlarmı ne

Reaksiyon puanı
6,396
Laptop
2gb ram
İntel celeron b820
Soketi bilmiyorum
360 gb hdd
Ekran kartı yok
Windows 8.1
Memmun muyum
Kesinlikle evet sadece ofis için kullanıyorum oyun diyorsan zaten 2 tane xbox ım var

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Hemde nasıl yattı. Yeni bir sistem kurarsam artık. Satmaya odaklanmışım şuanda.

Laptop alıp Linux sistem kurarım Ssd ye.
Masaüstü kasa toplayıp Windows kurarım ssd ye

oyun oynatıyor ama No man's sky oyununda 100% çalışmasına rağmen boğuluyor sanki kart. 60 fps sabit tutturamadım 1280x1024 çözünürlükte. Oyun Tam medium ayara sabitlemiştim. 50 fps civarlarında dolanıyordu takılma hissi filan vardı.

Belkide Optimizasyon kötüydü sadece bu oyunda sorun yaşıyorum ya. Oyunu yarım yamalak yapmışlarmı ne
Bende 2-3 sene sonra yeni bir laptop almayı planlıyorum. Yoksa benim V570c ile bir şey yapılmaz o zamanlarda.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Laptop
2gb ram
İntel celeron b820
Soketi bilmiyorum
360 gb hdd
Ekran kartı yok
Windows 8.1
Memmun muyum
Kesinlikle evet sadece ofis için kullanıyorum oyun diyorsan zaten 2 tane xbox ım var
Benim BIOS da 32MB ayarlı ama gizli şekilde. Ayarlarda gözükmüyor yani.