ePTTAVM de Xiaomi Mi Note 10 5,195 TL daha önce alışveriş yapanlar bana öneride bulunabilir mi ??( Bu arada satıcı PtteM)
Hmm acaba alsam sıkıntı çıkar mı ?
bı sıkıntı çıkacağını sanmam %20 devlet kurumu gibi biyerDaha önce tanıdıkların aldı mı ki böyle net konuşabiliyorsun ?
![]()
al bi sıkıntı çıkarsa iade edersin diyemem çünkü iade olmuyorValla açıkçası ben de fazla güvenmiyorum yanii.
300 tl fark ediyor fln ise max al daha fazla fark varsa almaValla açıkçası ben de fazla güvenmiyorum yanii.
benim arkadaşım şu sahte balenciaga ayakkabıdan sipariş etmişti sorunsuz sıkıntısız ptt kargo ile geldi.300 TL fark var ama güvenemiyorum ya alan yok mu hiç ya ?
Bence bekleme al zam gelebilir.Valla alan kişilerden bilgi almak istiyorum o yüzden biraz bekleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birkaç siteden baktım da sanki sıkıntılı gibi.
Hiç korkma al benden söylemesi bir sıkıntı çıkmaz.Şuan çok kararsızım ya ne yapacağımı bilmiyorum.
Evet kargo gönderimi sıkıntılı.ePTTAVM'yi bilmem ama PTT kargo rezalettir. İsterse 1000TL fark olsun PTT kargo ile hiçbir şey almam. Kışın abim Samsun'dan çanta alıp göndermişti bana, kargo gelmesini birkaç gün bekledim baktım gelmiyor kargoyu aradım. Geldik de yoktunuz numarası yaptılar, Kargoyu almaya gittim zaten şubeleri evime yakındı "şuan teknik arıza var işlem yapamıyoruz" dediler. Ertesi gün gittim kargonun zaman aşımı dolmuş geri göndermişler. Hayatımda bir kuruma/kuruluşa bu kadar nefret beslediğimi hatırlamıyorum![]()
Ben olsam alırdım seni bilmem ama zam gelebilir.OFF Bilmiyorum.