başlığa acil vs yazmak yasak acil yazınca gelmiyorlar hatta gitme ihtimalleri bile var bilmedikleri konu sanıp başlığa konu ile ilgili yazArkadaslar simdi ben samsung galaxy tab a6 aldim ben bu tableti pubg mobile icin aldim bu tablette oynayabilirmiyim?
bakim 1snve bir sürü samsung galaxy tab a6 var hangisi sendeki
bakim 1sn
Samsung Galaxy Tab A6 T280Q 8GB 7" Tabletve bir sürü samsung galaxy tab a6 var hangisi sendeki
nasil bilmiyorum siparis etimPlay storda varsa oynanır internet den de bulabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam model numarası ne
Dene istersen ama çok çok zor. İşlemcisi zayıf. DepolamaSI 8gb tabletin. PUBG sadece 2GB.Samsung Galaxy Tab A6 T280Q 8GB 7" Tablet
android 8 veya çoksa açarSamsung Galaxy Tab A6 T280Q 8GB 7" Tablet
nasil bilmiyorum siparis etim
Samsung cihazlarda sd kart ile dahili hafızayı birleştiremiyorsunuz. SD Kart'a oyun yüklemek için root işlemi ve 3.parti uygulamalar gerekmektedirMesaj otomatik birleştirildi:
ayrica sd kart aliyo 36gb takicam acilmasi 100/100
ben orayi hallederim hocam siz cevap verin ?Samsung cihazlarda sd kart ile dahili hafızayı birleştiremiyorsunuz. SD Kart'a oyun yüklemek için root işlemi ve 3.parti uygulamalar gerekmektedir
ama samsung galaxy tab a8 de oynanilabilio sifir kasmasiz ve enyuksek ayarlarda ramida 2gb?üstelik ram 1.5 gb
en az 3-4 gb olması gerek
Diğer konunuza cevabımı attım hocam. 1.5 gb ram ile Pubg Mobile oynamanız imkansız. Hem işlemcisi de düşük. Diğer konunuzda daha detaylı bilgi verdim...ben orayi hallederim hocam siz cevap verin ?
ben aldim malesefVorcom S12 32 Gb 10.1" Tablet Fiyatları ve Özellikleri onun yerine bunu al
kardeşim senin pubg mobile oyununu en yüksek ayarlarda oynman için 6 gb ram e ihtiyacın varama samsung galaxy tab a8 de oynanilabilio sifir kasmasiz ve enyuksek ayarlarda ramida 2gb?
geçmiş olsunben aldim malesef
Hocam önemli olan grafik değil zaten. Pubg mobile için kare hızı önemli. Söylediğiniz cihaz yüksek kare hzıını destekliyor mu???ama samsung galaxy tab a8 de oynanilabilio sifir kasmasiz ve enyuksek ayarlarda ramida 2gb?
sanada olsun cunku burdakilerin hepsi yalan youtube de bile oynadiklarini horuyorum kapak olsun?kardeşim senin pubg mobile oyununu en yüksek ayarlarda oynman için 6 gb ram e ihtiyacın var
geçmiş olsun
ne kadara aldınkardeşim senin pubg mobile oyununu en yüksek ayarlarda oynman için 6 gb ram e ihtiyacın var
geçmiş olsun
evet tabikideHocam önemli olan grafik değil zaten. Pubg mobile için kare hızı önemli. Söylediğiniz cihaz yüksek kare hzıını destekliyor mu???
0 aldim 1300 tl gibine kadara aldın
kardeşim biz burad sana yardımcı olmaya çalışıyoruz lütfen düzgün konuşsanada olsun cunku burdakilerin hepsi yalan youtube de bile oynadiklarini horuyorum kapak olsun?
aldığın sitenin linkini atevet tabikide
0 aldim 1300 tl gibi
ama seninde bana dogru bilgi verme hakkin var bilmiosan bulasma kardesimkardeşim biz burad sana yardımcı olmaya çalışıyoruz lütfen düzgün konuş
bana burda bilgi verirseniz sevinirim hocamLütfen saygı çerçevesi dışına çıkarak cevaplar vermeyin... Buradaki herkes size yardımcı olmaya çalışıyor. Oyunu yükledikten sonra lütfen performans hakkında bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
kardeşim benim bilgime laf atıyorsun ama 1.5 gb ile pubg mobile açarmı diyorsunama seninde bana dogru bilgi verme hakkin var bilmiosan bulasma kardesim
bana burda bilgi verirseniz sevinirim hocam
iste bana bu performans yeterli hocam yani bu performasta oynayabilirmiyimBu linkten tabletinizin pubg performansını görebilirsiniz. Akıcı değil
bende bu linkten izlemistim hocam yani bu performanslarda oynamam mumkun degilmi hocamiste bana bu performans yeterli hocam yani bu performasta oynayabilirmiyim