Yazı Yazmak İçin Web Sitesi Kurmak İstiyorum

Sarehemsire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemşireyim 10 yıldır anne bebek acil durumlar ile ilgili bölümlerde çalıştım ve özel hayatında çok sıkıntı annelerimizin tabiriyle çile cektim. Yazmak istiyorum birazda sizden fikir almak istedim.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Merhaba anladığım kadarıyla blog tutacaksınız bunun içün kullanımı basit uygun servisler var
Wordpress
Google blogger gibi. Buradan rahatlıkla kendinize özel blog oluşturup yazmaya başlayabilirsiniz. Daha sonrasında isterseniz web sitesinin isminide belli bir ücret karşılığında değiştirebilirsiniz. Takıldığını noktalarda yardımcı olabilirim. Hoşçakalın.

Sarehemsire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba anladığım kadarıyla blog tutacaksınız bunun içün kullanımı basit uygun servisler var
Wordpress
Google blogger gibi. Buradan rahatlıkla kendinize özel blog oluşturup yazmaya başlayabilirsiniz. Daha sonrasında isterseniz web sitesinin isminide belli bir ücret karşılığında değiştirebilirsiniz. Takıldığını noktalarda yardımcı olabilirim. Hoşçakalın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba memnun oldum bende siteyi açtım nasıl reklam alacağım devamında nasıl devam edeceğim blogger açmama yardım eden biri vardı kayboldu cevap vermiyor .

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Açıkcası reklam işleri biraz sayfanız ziyaretçi aldığı zaman düşünülebilir. Ben kullanım kolaylığı açısından wordpressi tavsiye ederim. İsterseniz nerede takıldığınızı belirtin orada ben yada diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.

HyperFuryXI

Asistan
Reaksiyon puanı
138
Blog tarzı mı? eğer blogsa profesyonel olmasını istiyorsan reklam gibi olmasın ama Godaddy den domain alıp kendi editorüyle sıfır yazılım bilgisiyle yapılabilir.Ama profesyonel olmasın bana normal bişi yeter dersen wordpressle yapabilirsin :) saygılarla...

Sarehemsire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blog tarzı mı? eğer blogsa profesyonel olmasını istiyorsan reklam gibi olmasın ama Godaddy den domain alıp kendi editorüyle sıfır yazılım bilgisiyle yapılabilir.Ama profesyonel olmasın bana normal bişi yeter dersen wordpressle yapabilirsin :) saygılarla...
Teşekkür ederim siteyi kurdum blog olarak wordpresten tek blog yazım var googlle haritalari da ekledim başkasının telefondan bakıyorum hiçte görünmüyor

Teşekkür ederim siteyi kurdum blog olarak wordpresten tek blog yazım var googlle haritalari da ekledim başkasının telefondan bakıyorum hiçte görünmüyor
Açıkcası reklam işleri biraz sayfanız ziyaretçi aldığı zaman düşünülebilir. Ben kullanım kolaylığı açısından wordpressi tavsiye ederim. İsterseniz nerede takıldığınızı belirtin orada ben yada diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Temayı vs yaptım içini doldururken nasıl bir yol izlerim yardıma ihtiyacım olacak

Pie

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Wordpress Hosting, Blogger şeyler oluyor. Ücretli ve Ücretsiz olarakta servis veriliyor ablacım. Blog tarzında bir website öneriyorum. Hem işin daha kolay olur. Reklam alıcaksan websitenin biraz ziyaretçi kazanması gerekir. Sonra reklam alabilirsiniz.

Sarehemsire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Temayı vs yaptım içini doldururken nasıl bir yol izlerim yardıma ihtiyacım olacak
Ayrıca nasıl okuyacaklar ben nasıl takip edecem bilmem

Pie

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Wordpress'ten kurduysan Yönetici panelinde websitene kaç kişi girdi, bu konuyu kaç kişi okudu gibi şeyleri Yönetici panelinden bulabilirsin ablacım.

HyperFuryXI

Asistan
Reaksiyon puanı
138

İçini doldurmaktan kastın kod yazmaksa biraz bilgiye ihtiyacın olacaktır.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Ücretsiz servislerle emeğe yazık olur diye düşünüyorum. Ücretini verin hosta domaine, wordpress kurun geçin. Joomla da iyi alternatif olur.

@drocco ,
ankarayı geç hocam sen, istersen udemyden bir kurs al bayana hediye et. çok hevesliysen.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Mobilde sitenizin okunabilirliği için kullandığınız temanın responsive olması gerekli. Genellikle wordpress temaları bunu destekler. Eğer yazılarınızı göremiyorsanız taslak olarak kaydedilmiş olabilir. Büyük ihtimal yazınızın bağlantısını paylaşan bir bölüm sitenizde yoktur. Mesela, son yazılanlar, son paylaşılanlar gibi.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Profesyonel olmasa da kendi bloğum için Blogger kullanmıştım. Sonrasında sitede editör olunca WordPress paneli kullanmaya başladım tabi. WP bana kalırsa panel olarak daha iyi. Buna ek olarak yazılarınızı duyurmak istiyorsanız, SEO konusunda da bazı geliştirmeler yapmanız gerekecektir elbette.

@drocco konu sahibine yardımcı olacaksanız buradan olun. İşi başka tarafa taşımayın. Yazdıklarınızı sildim, tekrarında ceza puanı uygulanacaktır.

Son düzenleme:

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,372
Ben başlangıç olarak blogger kullanmanızı öneririm.
İlerleyen dönemlerde bir alan adı alıp, dns yönlendirmesi yapabilirsiniz.