muhsinozer0
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 39
Bilindik şeyler dışında en çok kullandığınız site veya uygulama varsa yazarmısınız 

Hakikaten medium sitesi harika biryer gibi görünmekte. Hatırlattığınız için teşekkürlerMedium sitesi ve ekşi şeyler şu sıralar çok vakit geçiyorum. Güzel içerikler var.
Reddit harika asıl içerik orada. Bazı içerikleri çevirmeden okuyamıyorum insan her girdiğinde yeterli ingilizce bilmediğine pişman oluyor.SDN Forum, Github, Reddit ve Para Babası(Mobil oyun).
Rica ederim. Reddit e bakabilirsiniz orayı unuttum. Harikadır.Hakikaten medium sitesi harika biryer gibi görünmekte. Hatırlattığınız için teşekkürler
Zaten reddit kullanıyorum hatta r/burdurland de içerik üretiyorumReddit harika asıl içerik orada. Bazı içerikleri çevirmeden okuyamıyorum insan her girdiğinde yeterli ingilizce bilmediğine pişman oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rica ederim. Reddit e bakabilirsiniz orayı unuttum. Harikadır.
Jsjsjsjsj pekiYoutube buzdolabı gibi sürekli açıktır. Bunun dışında 4-5 maç Lichess, bir de altın.in den arada bir altın fiyatına bakarım.
Konuyu açan senmiydin, ben de dedim neden peki diyorJsjsjsjsj peki
Kesinlikle...Reddit harika asıl içerik orada. Bazı içerikleri çevirmeden okuyamıyorum insan her girdiğinde yeterli ingilizce bilmediğine pişman oluyor.
Bilindik şeyler dışında en çok kullandığınız site veya uygulama varsa yazarmısınız![]()
bilindik dışı demiştim ama neyseforum.shiftdelete.net - youtube.com - sahibinden.com