- Konuyu başlatan
Ali_Eren34
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 34
tamam onu yaparımBIOS'larımız Çok Benzer Ben Sana Anlatayım Nasıl Olduğunu (bunları rufus ile usbye yazdırdıktan sonra yap.);
BOOT bölümüne gir. External Device Boot'u Enabled Yap. Orda Alt Kısımda Üç Tane Şeyşey Var En Üsttekini External Device Seç. F4 Bas Çık
o zaman internetten indireceğimOradan desteği bitti haralde bildiği kadar.
Desteği Bitti Diyoruz Desteği! Windows 8.1 İndir Win7 Kurarsan Güvenlik Açıklarıyla Dolu Olduğu İçin Büyük İhtimalle Kısa Zamanda Hacklenirsin.o zaman internetten indireceğim
şimdi ben ne yapacam kafam karıştılx dediği doğru microsoft kendi sitesi.
hayırSizin için ingilizce fark eder mi.
sonradan tr yaparım sıkıntı olmazSizin için ingilizce fark eder mi.
tamam2018 indiriniz diğer desteği bitti bilginiz olsun.
Sorun Çıkmaz
indiriyorum gerek kalmadıSorun Çıkmaz
Cheat Engine Gibi Uygulamalara Desteğimiz Yok. + Hiçbir Uygulama Download Hızını Arttıramaz. Sözde 16 dk Oluyor Şuan.Ekli dosyayı görüntüle 105914
cheat engine sayesinde 16 dk ya düştü steam den felan bişey indirirken kunlan derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
indiriyorum gerek kalmadı
vürüslüde sıkıntı yok kaç kez kunlandımArtiyor.
Bilmiyorsan cevap verme lx ama cheat engine virüslüdür bilginiz olsun.
Daha Önce Cheat Engine Çok Kullandım Öyle Bir Uygulama HİÇBİR ŞEKİLDE Ağ Hızını Arttıramaz.Artiyor.
Bilmiyorsan cevap verme lx ama cheat engine virüslüdür bilginiz olsun.
Kullanacağımı Kullanırım Siler Atarım GardaşWindows 10 geçersen windows defender uyarı veriyor.
Alakası Bile Yok. Eğer Öyle Bir Özelliği Olsaydı Zaten Piyasada Virüssüz Cheat Engine Bırakmazlardı.Yeni nesil bir kişisin cheat engine internet hizi yükseltiyor bende dedim.
senin bios da sadece 4 tane bölüm var dimiAlakası Bile Yok. Eğer Öyle Bir Özelliği Olsaydı Zaten Piyasada Virüssüz Cheat Engine Bırakmazlardı.
Alakası Bile Yok. Eğer Öyle Bir Özelliği Olsaydı Zaten Piyasada Virüssüz Cheat Engine Bırakmazlardı.
Bunu da öneririm: Download ISO Files - lisans.website korsan demeyin adam lisans satıyorBoyle siteler önermiyoruz.
Korsan yoktur.
Microsoft Windows and Office ISO Download Tool
This new tool allows an easy and comfortable way to download genuine Microsoft Windows 7, 8.1 and 10, as well as Office 2007, 2010, 2013 and 2016 disk images (ISO) directly from Microsoft's servers.www.heidoc.net