şu an iphone 5s kullanıyorum ve 5 sene oldu çok kötü telefon. Googleye zor giriyor.Orta segment bir cihazın ömrü en fazla 4 yıldır. En az 4 yıl istiyorsanız amiral gemisi bakmalısınız.
hızı aynı kalmasını beklemiyorum tabi ama girsin yine bir şeyler kalsın isterim.şu an iphone 5s kullanıyorum ve 5 sene oldu çok kötü telefon. Googleye zor giriyor.![]()
Aşağı yukarı 1yıl falan oldu herhalde mi9t çıkalı 4 yıl götürsede performansı baya yetersiz kalırBeyler xiaomi mi 9t alacağım. En az 4 sene götürsün yeter sizce o kadar götürür mü ?
ben 5s kullanıyorum hala bu kadar düşmez diye düşünüyorum .DAşağı yukarı 1yıl falan oldu herhalde mi9t çıkalı 4 yıl götürsede performansı baya yetersiz kalır
Tabii ki düşmez, 5s 2013 yılının ve o zamanın teknolojisinin telefonu olduğunu unutmayalımben 5s kullanıyorum hala bu kadar düşmez diye düşünüyorum .D
4 yıl götüreceğini sanmıyorum. biraz daha üst segment telefonlara bakmalısın.Beyler xiaomi mi 9t alacağım. En az 4 sene götürsün yeter sizce o kadar götürür mü ?
3-4 yıl götürür abi neden götürmesinBeyler xiaomi mi 9t alacağım. En az 4 sene götürsün yeter sizce o kadar götürür mü ?
Android 11 ve 4-5 yıl da MIUI güncellemesi alacakDikkatli kullanabiliyorsan götürür. Ama arkadaşların dediği gibi performans yetersiz kalır bir süre sonra. Artı olarak büyük ihtimalle 2 seneye güncelleme kesilecektir. Bunu da göz önünde bulundurunuz.
Resmi açıklama falan mı var, ben pek göremedim deAndroid 11 ve 5 yıl da MIUI güncellemesi alacak
Diğer cihazlardan yola çıkarak mantık yürüterek yaptığım bir yorumResmi açıklama falan mı var, ben pek göremedim de