Merchrior
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 160
Birini düşünün ki montaj - tamir, teknoloji anlamında yüksek bilgi birikimi ve tecrübesi olsun.
Bunları insanlarla paylaşmak isteyen biri olsun.
"1000"den fazla bilgilendirici, eğitici videosu olsun.
Yetmedi, Canlı yayın açıp aklınıza takılan soruları Özel yanıtlayan biri olsun.
Karşınızda Nejdat Delioğlu;
Tam anlamıyla aradığım her şeyi kanalında buluyorum ve bana nedense çok samimi geliyor.
Hak ettiği değeri tam manasıyla almadığını düşünüyorum.
Videolarının bana fazlasıyla yardımı dokunduğu ve başka kişilerin de işine yarayabileceği için paylaşmak istedim. Bildiğim çoğu şeyi zaten kanalından öğrendim.
Siz Nejdat Delioğlu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha çok bilinse çok daha geniş bir kitleye yardımı dokunacağına inanıyorum.
Biyografisini merak eden arkadaşlar şurdan DLive kanalına gidip "Hakkımda" kısmından bakabilir.
Bunları insanlarla paylaşmak isteyen biri olsun.
"1000"den fazla bilgilendirici, eğitici videosu olsun.
Yetmedi, Canlı yayın açıp aklınıza takılan soruları Özel yanıtlayan biri olsun.
Karşınızda Nejdat Delioğlu;
Tam anlamıyla aradığım her şeyi kanalında buluyorum ve bana nedense çok samimi geliyor.
Hak ettiği değeri tam manasıyla almadığını düşünüyorum.
Videolarının bana fazlasıyla yardımı dokunduğu ve başka kişilerin de işine yarayabileceği için paylaşmak istedim. Bildiğim çoğu şeyi zaten kanalından öğrendim.
Siz Nejdat Delioğlu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha çok bilinse çok daha geniş bir kitleye yardımı dokunacağına inanıyorum.
Biyografisini merak eden arkadaşlar şurdan DLive kanalına gidip "Hakkımda" kısmından bakabilir.