İade İşlemi

antenocic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Herkese selamlar dostlar. Dün Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum Msi B450 Tomahawk Max anakartı iade etmek istiyorum. İade etme sebebim ise:
1- Kasama tam oturmadı.
2- Kule tipi soğutucu kullandığım için toplam 4 adet ram’den 2 tanesini takmakta sorun yaşadım.
3- Adreslenebilir rgb(ARGB) girişi yok ve sadece msi onaylı mystic light ürünleri destekliyor(okuyup anladığım kadarıyla).
Asıl soru şu ben anakartı denemek için mecburen açtım sorun yok fakat söylediğim seçenekler iade etmemi sağlıyor. Sizden ricam bilgisi olan arkadaşlar destek sağlayabilir mi? İade etmekte sorun yaşar mıyım? İyi forumlar.
A8189A35-8CE4-461A-AC7B-A6633427CEE7.jpeg

Son düzenleme:

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Herkese selamlar dostlar. Dün Hepsiburada üzerinden satın almış olduğum Msi B450 Tomahawk Max anakartı iade etmek istiyorum. İade etme sebebim ise:
1- Kasama tam oturmadı.
2- Kule tipi soğutucu kullandığım için toplam 4 adet ram’den 2 tanesini takmakta sorun yaşadım.
3- Adreslenebilir rgb(ARGB) girişi yok ve sadece msi onaylı mystic light ürünleri destekliyor(okuyup anladığım kadarıyla).
Asıl soru şu ben anakartı denemek için mecburen açtım sorun yok fakat söylediğim seçenekler iade etmemi sağlıyor. Sizden ricam bilgisi olan arkadaşlar destek sağlayabilir mi? İyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 105419
Destek derken tam anlamadım sanırım. Ama eğer iade edilebilir mi diye soruyorsan evet edilebilir. Hepsiburada uygulaması sana yardımcı olacaktır zaten. Ama orijinal kutusuna koyman gerek, zarar geldiyse iade edemeyebilirsin.

antenocic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Destek derken tam anlamadım sanırım. Ama eğer iade edilebilir mi diye soruyorsan evet edilebilir. Hepsiburada uygulaması sana yardımcı olacaktır zaten. Ama orijinal kutusuna koyman gerek, zarar geldiyse iade edemeyebilirsin.
Evet ustam iade için yazmayı unutmuşum. Ürünün kutusu sağlam fakat hepsiburada kutusunu annem atmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Ekli dosyalar

• 8AF07993-04B4-4E20-A193-D745F3AD7B54.jpeg
    8AF07993-04B4-4E20-A193-D745F3AD7B54.jpeg
    95.4 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Evet ustam iade için yazmayı unutmuşum. Ürünün kutusu sağlam fakat hepsiburada kutusunu annem atmış.

Up
O kutu önemli değil bu olsa yeter :) İade işlemini başlatabilirsin sorun olacağını hiç sanmam

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
bide kutuyu iyi koru giderken hasar görürse bu da sorun olabilir.yırtık v.b kutu hasarlarda iadeye engel olabilir
Zarar göreceğini sanmam ama her ihtimale karşı istersen havalı poşetler kullanabilirsin anakarta zarar gelmesin diye.

antenocic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için, yarın ayrıyetten bir kutu içerisinde köpüklerle beraber göndereceğim. Sonrasında Asus Tuf B450-Pro Gaming almayı düşünüyorum.

Kutu içerisinden vidalarda çıkmamıştı, eski anakartımın vidalarını kullandım. Bunu sorun etmezler inşallah

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sen ürünü geri yollayıp para iadesimi almak istiyorsun yoksa aynı fiyatta başka ürün mü ?

Siteden İade formunu doldur onlar sana bir kod verecekler.
O kod ile kargoya gidip kutuyu geri postalayacan. Onlara kargo ulaşınca kontrol edip parayı tekrar hesabına yatıracaklardır.

antenocic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Sen ürünü geri yollayıp para iadesimi almak istiyorsun yoksa aynı fiyatta başka ürün mü ?

Siteden İade formunu doldur onlar sana bir kod verecekler.
O kod ile kargoya gidip kutuyu geri postalayacan. Onlara kargo ulaşınca kontrol edip parayı tekrar hesabına yatıracaklardır.
Evet iade edip farklı markanın farklı ürününü alacağım. İade işlemleri başlattım yarın kurye arkadaş gelip alacak

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Evet iade edip farklı markanın farklı ürününü alacağım. İade işlemleri başlattım yarın kurye arkadaş gelip alacak

:D Kurye gelecek hee :D:D Hadi hayırlısı bakalım. ( Çok beklersin gibime geliyor. )
Bende öyle bir ürün için 3 gün beklemiştim gelen giden olmadı sonra kendim götürdüm elden teslim ettim benden söylemesi... Ufak şehirde isen ve kaliteli bir Kargo şirketi ise inşallah evden kapıdan alır ama büyük şehirlerde ve Sürat Yurtiçi tarzı ise gelmiyorlar kolay kolay.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
:D Kurye gelecek hee :D:D Hadi hayırlısı bakalım. ( Çok beklersin gibime geliyor. )
Bende öyle bir ürün için 3 gün beklemiştim gelen giden olmadı sonra kendim götürdüm elden teslim ettim benden söylemesi... Ufak şehirde isen ve kaliteli bir Kargo şirketi ise inşallah evden kapıdan alır ama büyük şehirlerde ve Sürat Yurtiçi tarzı ise gelmiyorlar kolay kolay.
Sürat aldığım ürünü bile getirmiyor, eve gelmesi hayal olur zaten. :D

antenocic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Ben hepsijet ile göndereceğim satıcı hepsiburada idi. Bir iki gün gelmezlerse eğer dediğiniz gibi elden teslim ederim?