Hangi TWS Kulaklığı Almalıyım ?

Nordostwind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ihtiyaçlarımı karşılayacak bir kulaklık istiyorum söyleceklerimden sizce hangisi daha iyi bir kulaklık. Şunu belirtiyim oyun oyunuyorum, sporda müzik dinliyorum yani kulaktan düşmezse iyi olur ve bas ve tiz çok kötü olmadığı sürece sorun yok ses seviyeside güzel olursa daha iyi olur . Bilmeyenler yazmazsa sevinirim. Honor flypods lite (youth edition) - qcy t5 - anker soundcore life note - xiaomi airdots pro - taotronics soundliberty 53 şimdiden teşekkürler.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Fiyat performans olarak Qcy T5 en çok önerdiğim tws'dir. Pişman olmayacağınızın garantisini verebilirim.

Nordostwind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes f/p olarak qcy t5 öneriyor ama eğer diğerleri daha iyiyse onlardan birini almak istiyorum zaten max 100 lira falan eklemem gerekiyor.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Herkes f/p olarak qcy t5 öneriyor ama eğer diğerleri daha iyiyse onlardan birini almak istiyorum zaten max 100 lira falan eklemem gerekiyor.
O sizin isteklerinizi tamamen karşılayacaktır ama daha iyisi derseniz (yerinizde olsam) Xiaomi Airdots Pro alırdım.

Nordostwind

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O sizin isteklerinizi tamamen karşılayacaktır ama daha iyisi derseniz (yerinizde olsam) Xiaomi Airdots Pro alırdım.
o da çok büyük ve kaba duruyor. Ayrıca hangi incelemeyi izlediysem/okuduysam sol kulaklık sürekli düşüyormuş. Diğer kulaklıklarda tr de çok fazla ve güzel incelemesi olmayan kulaklıklar olduğu için emin olamadım hala.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
o da çok büyük ve kaba duruyor. Ayrıca hangi incelemeyi izlediysem/okuduysam sol kulaklık sürekli düşüyormuş. Diğer kulaklıklarda tr de çok fazla ve güzel incelemesi olmayan kulaklıklar olduğu için emin olamadım hala.
Sizin zevkinize kalmıştır efendim :)