Burak*
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
huawei nin p40 lite modelini almayı düşünüyorum ama o ve xiaomi redmi note 9 pro arasında kararsız kaldım .
Hocam tercihinize bağlı.huawei nin p40 lite modelini almayı düşünüyorum ama o ve xiaomi redmi note 9 pro arasında kararsız kaldım .
mi note 10 lite alın.ikisinden de iyi.huawei nin p40 lite modelini almayı düşünüyorum ama o ve xiaomi redmi note 9 pro arasında kararsız kaldım .
huawei nin p40 lite modelini almayı düşünüyorum ama o ve xiaomi redmi note 9 pro arasında kararsız kaldım .
İkisinide salla.Mi note 10 lite yada Realme 6 pro al geç.huawei nin p40 lite modelini almayı düşünüyorum ama o ve xiaomi redmi note 9 pro arasında kararsız kaldım .
Ben P40 lite dusunuyorum 325k antutu ve 19 saat ekran suresi veriyor test izledim çok şaşırdim bence p40 lite daha iyi bir seçenekhuawei nin p40 lite modelini almayı düşünüyorum ama o ve xiaomi redmi note 9 pro arasında kararsız kaldım .
P40 lite 7nm yapay zeka destekli işlemci kullanıyor 40w hızlı şarj desteği var ve kamerasıda gerçekten çok güzel kullanan birisi olarak tavsiye ederim ?huawei nin p40 lite modelini almayı düşünüyorum ama o ve xiaomi redmi note 9 pro arasında kararsız kaldım .