adaptör çok ısınıyorrrr

ELEKTRODELİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski bir tabletim vardı içini açıp neler var acaba diye baktım ve android 2.2 olduğunu gördüm ve android sürümünü bir rom sayesinde android 4 yaptım önceden çok az ısınan tabletimin adaptörü rom sonrasında deli gibi ısınmaya başladı ve adaptör sürekli kendini kapatıp açmaya başladı sizce adaptör voltajını değiştirmeden amper arttırsam aynı sorunla karşılaşırmıyım

tabletin girişi 12V 1A adaptör çıkışı 12V 1A

adaptör girişini örneğin 1.5A yapsam TABLET ANAKARTI zarar görürmü?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Hiç olmazsa bataryayı öldürürsün.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
eski bir tabletim vardı içini açıp neler var acaba diye baktım ve android 2.2 olduğunu gördüm ve android sürümünü bir rom sayesinde android 4 yaptım önceden çok az ısınan tabletimin adaptörü rom sonrasında deli gibi ısınmaya başladı ve adaptör sürekli kendini kapatıp açmaya başladı sizce adaptör voltajını değiştirmeden amper arttırsam aynı sorunla karşılaşırmıyım

tabletin girişi 12V 1A adaptör çıkışı 12V 1A

adaptör girişini örneğin 1.5A yapsam TABLET ANAKARTI zarar görürmü?
Bence o işlere hiç girişme. Yakarsın adaptörü muhtemelen. Adaptörün ısınma nedeni yüksek ihtimalle tabletin romda çok zorlanması olabilir, tahminimce kasma falan da yapıyordur. Eğer kullanacaksan stock romunda kullan. En stabil orada kullanırsın.

ELEKTRODELİ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10A ile denedim sorunsuz calisiyor bu arda stock romu android 2 idi hicbirsey yapilmiyordu