11. Sınıf Sorumluluk Sınavı?

__ali__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
11. Sinif web programlama (baraj) dersinden kaldım. Meb kararına göre ortalaması 50'nin üstünde olanlar sorumlu derse bakılmadan sınıf geçiyor, ortalaması 50'nin altında olup sorumlu dersi olanlar ise sorumlu olarak sınıf geçiyor. Benim ortalamam 50'nin üzerinde ama sorumluluk çizelgesinde benim de ismim yazıyor. Ama e-okulda falan yazmiyor, belki de girilmemiştir. Yani yanlışlık falan mı var? Yoksa sadece hangi dersten kaldığımızı bilelim diye hazırlanmış bir tablo mu? Anlayamadım. Bilgisi olan?

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
19 hazirandan itibaren 11.sınıfa geçiceğim.Allah yardımcınız olsun sorumluluk sınavında.
siz yinede bir okulla görüşünüz faydasını alırsınız

__ali__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

__ali__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Web programlama dersi baraj derstir. 50 puan altında ise o dersin ortalaması, sorumluya kalırsın diye biliyorum normal olarak.
Ama ikinci dönem olmadı. O nedenle zaten sorumlu olmamam gerekiyor. Meb "başarılı başarısız ders sayısına bakılmaksızın ortalaması 50 olanlar doğrudan sınıf geçecek" diyor.

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Ama ikinci dönem olmadı. O nedenle zaten sorumlu olmamam gerekiyor. Meb "başarılı başarısız ders sayısına bakılmaksızın ortalaması 50 olanlar doğrudan sınıf geçecek" diyor.

Doğrudan sınıf geçecek ama sorumlu/sorumsuz geçecek. Dersin ortalaması 50 altında ise sorumluya kalırsın eğer baraj ders ise.

Güncelleme

Karneler çıkmış, sorumlu olduğun dersi ve aldığın belgeyi (varsa) görebilirsin.

Son düzenleme:

__ali__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Doğrudan sınıf geçecek ama sorumlu/sorumsuz geçecek. Dersin ortalaması 50 altında ise sorumluya kalırsın eğer baraj ders ise.

Güncelleme

Karneler çıkmış, sorumlu olduğun dersi ve aldığın belgeyi (varsa) görebilirsin.
Baktım karneye. Web tasarım dersinden sorumlu geçmişim.