Laptop Mikrofon sorunu

Melikkchn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhabalar ben arkadaşlarla discord ta konuşurken bas konuş a aldım sonra tekrar normal e aldığımda artık sesim arkadaşlarıma gitmiyordu sonrasında sesimi kaydetmeyi düşündüm ses kaydedicide sesimi laptopun hoparlöründen duyamıyorum sadece kulaklık ve ekstradan bir hoparlör bağladığımda sesim geliyordu laptopa format attım yine çözülmedi yardımcı olursanız çok sevinirim Not: mikrofon dahili laptopun mikrofonu

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Driverları Güncelle.

Reaksiyon puanı
4
Benim arkadaşımında Discod ile alakalı sıkıntısı vardı Bi ara çözdüm ama şuan nasıl çözdügümü hatırlayamıyorum ama
Ayarlar >Sistem >Ses >Mikrafon > Sorun gider denermisin
Bazende discord kurup silinincede karşılaşılıyordu bu sorunla sanki

Melikkchn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Benim arkadaşımında Discod ile alakalı sıkıntısı vardı Bi ara çözdüm ama şuan nasıl çözdügümü hatırlayamıyorum ama
Ayarlar >Sistem >Ses >Mikrafon > Sorun gider denermisin
Bazende discord kurup silinincede karşılaşılıyordu bu sorunla sanki
Hocam asıl sıkıntı discord değil normal bir yerde ses kaydettigimde sesi açıyorum sesim gelmiyor sadece cızırtı geliyor ancak başka bir hoparlör yada kulaklık takarsan sesim bana geliyor

Reaksiyon puanı
4
Birde bilgisayarın Leptopsa Kamerasının bulundugu kısımda bant veya herhangi kemeranın yanındaki küçük deligi kapatabilecek herhagi birşey var mı

Melikkchn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Birde bilgisayarın Leptopsa Kamerasının bulundugu kısımda bant veya herhangi kemeranın yanındaki küçük deligi kapatabilecek herhagi birşey var mı
Hayır da benim kafa takılan kulaklık takınca veya hoparlör takınca neden ses geliyor çok saçmalık ya

Reaksiyon puanı
4
Valla aga aklıma başka bi seçenek gelmedi ne diyeyim Allah kurtarsın
realtek hd audio felan kur

Melikkchn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Valla aga aklıma başka bi seçenek gelmedi ne diyeyim Allah kurtarsın
realtek hd audio felan kur
saol onu da denedim de valla cidden saçma bir şey lenovo almayın size tavsiyem kamerası zaten bozuldu
dikkatli de kullanıyordum daha alalı 3 sene oldu bi ara dahili hoparlörü patladı yani çok saçma bir model tavsiyem almayın

Reaksiyon puanı
4
Hangi modeli Kullanıyorsun Ben V310-15ISK modelini kullanıyorum pek sıkıntı yaşamadım şuanada kadar çok şükür