Ders İşlemeden 50 Ortalama Almak

ikkkkstay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selam. 8. sınıf öğrencisiyim Okulumdaki fen bilimleri öğretmeni 2. dönemde neredeyse hiç ders işlemememize rağmen ders içi ve etkinlikleri puanıma 50 vermiş. Bu lgsde etki eder mi? (yerel yerleştirmede-merkezi yerleştirmede) Öğretmenler arasında hoş karşılanıyorum ve 1. Dönem böyle bir şey yapılmamıştı hocayla konuşmaya çalışsam durumu düzeltebilir mi?

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Hocayla konuş fakat lgs puanına o kadar fazla etki etmiyor (belkide hiç etkisi olmuyordur) (çok etkiside olabilir) ama lgs den iyi bir puan alamazsan okula ortalama ile gireceğin için okul puanını yüksek tut

ikkkkstay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocayla konuş fakat lgs puanına o kadar fazla etki etmiyor (belkide hiç etkisi olmuyordur) (çok etkiside olabilir) ama lgs den iyi bir puan alamazsan okula ortalama ile gireceğin için okul puanını yüksek tut
Dilekçe yardımı ile falan silinmez mi?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Fen hocası o notu girmeden önce dönem ortalaman kaçtı??. Sınavla girsen veya girmesende Ortaokul Başarı Puanı(6-7-8.sınıf karne ortalamalarınızın ortalaması) kriterler arasında. Ortalamanda fazla düşüş olmadıysa çok problem olmaz

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Herkese selam. 8. sınıf öğrencisiyim Okulumdaki fen bilimleri öğretmeni 2. dönemde neredeyse hiç ders işlemememize rağmen ders içi ve etkinlikleri puanıma 50 vermiş. Bu lgsde etki eder mi? (yerel yerleştirmede-merkezi yerleştirmede) Öğretmenler arasında hoş karşılanıyorum ve 1. Dönem böyle bir şey yapılmamıştı hocayla konuşmaya çalışsam durumu düzeltebilir mi?
Sıkıntı lgs de yaşar mısın bilmiyorum.
Ama şöyle bir sıkıntı yaşarsın.Bir okula girmek istiyorsun ve okulun sondan alacağı kişinin en az 400 puanı olması gerekiyor diyelim.
Sizin haricinizde o okula girmek isteyen bir öğrenci daha var.
İkinizin de lgsde 400 puanınız var.O zaman not ortalamalarına bakılır.Disiplin suçları vb.Eğer sizin notunuz düşükse onu alırlar sizin notunuz yüksekse sizi alırlar.

İyi forumlar..

ikkkkstay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
E-karne diye birşey gelmiş eokula oraya girdim ve 2. Döneme ait notlarım gözükmüyordu karnemde. Karne dosyasının altındaki dosyada da takdir dosyası vardı.(dosyaların içinde normal karnelerin pdfleri var) yani bu not ortalamama karnemde etki etmemiş. Fakat hâla emin olamadığım bir soru var. Bu not sınavsız yerleştirmede veya "Mfci"nin(bir üstteki forum üyesi) bahsettiği konuda etki eder mi?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
E-karne diye birşey gelmiş eokula oraya girdim ve 2. Döneme ait notlarım gözükmüyordu karnemde. Karne dosyasının altındaki dosyada da takdir dosyası vardı.(dosyaların içinde normal karnelerin pdfleri var) yani bu not ortalamama karnemde etki etmemiş. Fakat hâla emin olamadığım bir soru var. Bu not sınavsız yerleştirmede veya "Mfci"nin(bir üstteki forum üyesi) bahsettiği konuda etki eder mi?
Zaten 2019-2020 eğitim öğretim yılında 2. dönem karneleri 1.dönem ile aynı. Fen hocanızın verdiği not ortalamanıza etki etmediyse problem yok.