adguard pro güvenilirmi

XHector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar iphone için adguard pro satın alıp vpn ile reklam engellemek için kullanıcam acaba bu program güvenilirmi kişilel veririlerim konusunda yani genel olarak güvenilirmi ?
Uygulama:‎AdGuard Pro — adblock&privacy

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Şahsen uBlock Origin gibi bir tarayıcı uzantısı kullanmayı tercih ederdim.

AdGuard, güvenilir ama AdGuard gizlilik politikasına da göz atın derim: Bkz.

Eğer programı kullanmayı tercih ederseniz -bence- satın almadan önce programı yükleyip denemeni öneririm.
Aşağıdaki linkte AdGuard'ın COVID-19 salgını nedeniyle düzenlenmiş bir kampanyası var.
3 ay boyunca geçerli 3 cihaz için AdGuard anahtarı bedava

XHector

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsen uBlock Origin gibi bir tarayıcı uzantısı kullanmayı tercih ederdim.

AdGuard, güvenilir ama AdGuard gizlilik politikasına da göz atın derim: Bkz.

Eğer programı kullanmayı tercih ederseniz -bence- satın almadan önce programı yükleyip denemeni öneririm.
Aşağıdaki linkte AdGuard'ın COVID-19 salgını nedeniyle düzenlenmiş bir kampanyası var.
3 ay boyunca geçerli 3 cihaz için AdGuard anahtarı bedava
başkan ben tarayıcı degilde tüm programlarda reklam engelleme için dedim iphoneda kullanmak için yanlış anladın sanırım

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
başkan ben tarayıcı degilde tüm programlarda reklam engelleme için dedim iphoneda kullanmak için yanlış anladın sanırım
App Store'de Adblock Plus varmış, şimdi fark ettim.

İOS için Adguard sürümü açık kaynak kodlu ve GitHub'da mevcut!

Bildiğim kadarıyla App Store'da çok az açık kaynaklı reklam engelleyici var. Bu açıdan güvenebilirsin diyebilirim.

Mac ya da Windows'da Adguard ücretli sürüm tercih edilebilir ama böyle bir yazılımı telefonda kullanmayı tercih etmezdim yine de. Bu yazılım her daim çalışacağı için pil kullanımını önemli derecede düşürecektir.

Son düzenleme: