Gm9 pro mu yoksa Xperia xz1 mi

Reaksiyon puanı
3
Bir kaç aylık general Mobile 9 pro sahibiyim ve aklımda hep xz1 kullanmak vardı. Uygun fiyata temiz bir xz1 buldum. 3 aylık GM 9 promu satıp o telefonu alsam doğrumu yanlış olurum yoksa hatamı

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751
Bir kaç aylık general Mobile 9 pro sahibiyim ve aklımda hep xz1 kullanmak vardı. Uygun fiyata temiz bir xz1 buldum. 3 aylık GM 9 promu satıp o telefonu alsam doğrumu yanlış olurum yoksa hatamı

XZ1 Kamera ve işlemci bakımından daha avantajlı. Ama batarya konusunda GM9 Pro daha iyi. SAR değeri diye birşey var biliyorsundur diye düşünüyorum. SAR değeri GM9 Pro'da 1.400 iken XZ1 0.80.

O yüzden hertürlü Sony Xperia XZ1
Mesaj otomatik birleştirildi:

XZ1 Kamera ve işlemci bakımından daha avantajlı. Ama batarya konusunda GM9 Pro daha iyi. SAR değeri diye birşey var biliyorsundur diye düşünüyorum. SAR değeri GM9 Pro'da 1.400 iken XZ1 0.80.

O yüzden hertürlü Sony Xperia XZ1

Sony Xperia XZ1 - General Mobile GM 9 Pro Karşılaştırması - Epey bu siteden karşılaştırabilirsin

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Ben hali hazırında Xpreia Z1 kullanıyorum ve 4 yılda sadece batarya değişimi yaptırdım bunun abisi olan XZ1 sana sorun çıkarmaz rahat rahat kullanırsın.

İyi forumlar..

Reaksiyon puanı
6,371
xz1 tavsiye ederim ama tasarımı günümüz şartlarında göz kanatır. Yine de sar değeri, işlemci, kamera nedeni ile xz1. Batarya değişimi yaparsınız daha büyük kapasiteli bir batarya takarsınız. Xz1 öneririm.