guardeath
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
kodlama pek hakim değilim ve öğrenme isteğide var.tavsiyeniz hangi programlama dilinden yana olur ilk hangisinden başlayayım
zaten web programlama yani php html olarak soruyorum bendeKonuyu web bölümüne açmışsın. Web istiyorsan HTML-CSS-JS-PHP olarak git.
İngilizce biliyor musun ?hangisinden başlamalıyım
az çok dediğim gibi az bişey varİngilizce biliyor musun ?
Bunu okuyabiliyor musun ?çok profesyonel olmasamda biliyorum az çok
hepsi değil bazıları sadeceBunu okuyabiliyor musun ?
https://www.tutorialspoint.com/javascript/javascript_tutorial.pdf
önerdiğiniz bir öğrenme platformu varmı yoksa youtube gibi sitelerden öğrenebilirmiyimHTML, CSS sonra tasarım ve programlama arasında tercihini yapıp JS veya PHP öğrenebilirsin.
W3Schools üzerinden de öğrenebilirsin, video olarak şu eğitim seti oldukça başarılı. Öğrendiklerini mutlaka W3Schools üzerinden doğrula, basit testler var.malesef sadece bazı cümleler
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepsi değil bazıları sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerdiğiniz bir öğrenme platformu varmı yoksa youtube gibi sitelerden öğrenebilirmiyim
Tamam ingilizce bilmiyorsun anlaşılan bak arkadaşım şimdi sen HTML'i öğrene bilirsin fazla sürmez öğrenmesi 1 ay falan sonra CSS'e geç temel bir fikir oturur kafanda sora Javascript öğren paralel olarak da ingilizceni geliştir.malesef sadece bazı cümleler
teşekkür ederim cevabınız içinTamam ingilizce bilmiyorsun anlaşılan bak arkadaşım şimdi sen HTML'i öğrene bilirsin fazla sürmez öğrenmesi 1 ay falan sonra CSS'e geç temel bir fikir oturur kafanda sora Javascript öğren paralel olarak da ingilizceni geliştir.
Web sayfaları oluşturmak için.