Lenovo k6 noteModeli nedir telefonun ?
Lenovo k6 noteModel verirseniz yorum yapabiliriz.
Lenovo k6 noteModel vermeniz daha iyi olur?
Format attım yok olmadı. Faydası olmadı.Genel olarak ısınma sorunlarına dair şikayet var o modelde, formatla biraz olsun azalma var diyenler olmuş, bence bir deneyin.
Yok yapmıyor. Hatta şarjda iken soğuyor çok garip bir telefon. Bende anlamadım nası telefon bu.Şarjdayken de aşırı ısınma yapıyor mu ?
Arkadaşım ozaman normal bir ısınma bu, maalesef telefondan kaynaklı. Devreler 80 dereceye kadar güvenle çalışır. Fanlı oyun konsoluna yönelmenizi tavsiye ederim.Yok yapmıyor. Hatta şarjda iken soğuyor çok garip bir telefon. Bende anlamadım nası telefon bu.
Önerirmisiniz bir fanlı oyun konsolu. Link olarak atar mısınız?Arkadaşım ozaman normal bir ısınma bu, maalesef telefondan kaynaklı. Devreler 80 dereceye kadar güvenle çalışır. Fanlı oyun konsoluna yönelmenizi tavsiye ederim.
Bütçe nedir ona göre önerelimÖnerirmisiniz bir fanlı oyun konsolu. Link olarak atar mısınız?
Fark etmez ya 150-200 geçmesindeBütçe nedir ona göre önerelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde Pubg tarzı oyunlar oynayacak mısınız ona göre tetikli/tetiksiz önereyim.
Tetikli tetiksizde fark etmezBütçe nedir ona göre önerelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde Pubg tarzı oyunlar oynayacak mısınız ona göre tetikli/tetiksiz önereyim.
Telefonunuza virüs girmiş olabilir.Siz görmesenizde arka planda sistemi meşgul eden bir program olabilir.Telefon çok eski değil 2 yıllık kadar. Ama pixel bir oyunda bile 5 dk oynasam telefon lav oluyo. Buna bir çözümünüz varmı?
Neredeyse hergün taratıyorum telefonumu virüs yokTelefonunuza virüs girmiş olabilir.Siz görmesenizde arka planda sistemi meşgul eden bir program olabilir.
Telefonunuza farmat atın.
Hala düzelmezse bataryası artık bitmiş olabilir.
İyi forumlar..