Toprağı eşeleyince Samsung çıkıyor

Ahmetfyzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung telefonlar gömüldüğü kadar var mı? YouTube da özellikle iphonedo tarafından baya gömülüyor. Kesinlikle atıp tutmuyor, kendisinin bu konularda yeterince güvenilir olduğunu biliyorum ama baktığımız zaman iphone mekanik açıdan boş olsa bile bunu tam tersini hissettiriyor. Tabi ki her yönden değil... simdi sorum şu. İçi boş bir iphone içi dolu bir samsunga ya da androide tek atıyor. Hele zaman geçtikçe. Bu su götürmez bir gerçek mi yoksa abartılıyor mu?(özellikle 11i hedef aldığım anlaşılmıştır diye düşünüyorum) bir yanda 64 gb lik açılış yapıp hafizaninyukselmesine izin vermeyen ve buna rağmen kur farkıyla da 7100 bi telefon. Diğer yanda hangisini isterseniz artık. S10+ S20 s20+ NOTE 9 ... DAHA DA GIDER

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Samsung telefonlar gömüldüğü kadar var mı? YouTube da özellikle iphonedo tarafından baya gömülüyor. Kesinlikle atıp tutmuyor, kendisinin bu konularda yeterince güvenilir olduğunu biliyorum ama baktığımız zaman iphone mekanik açıdan boş olsa bile bunu tam tersini hissettiriyor. Tabi ki her yönden değil... simdi sorum şu. İçi boş bir iphone içi dolu bir samsunga ya da androide tek atıyor. Hele zaman geçtikçe. Bu su götürmez bir gerçek mi yoksa abartılıyor mu?(özellikle 11i hedef aldığım anlaşılmıştır diye düşünüyorum) bir yanda 64 gb lik açılış yapıp hafizaninyukselmesine izin vermeyen ve buna rağmen kur farkıyla da 7100 bi telefon. Diğer yanda hangisini isterseniz artık. S10+ S20 s20+ NOTE 9 ... DAHA DA GIDER
Bence 2side çöp o paraları oneplus a verirdim

Reaksiyon puanı
8,191
iPhonedo Samsung’u gömmüyor eleştiriyor. Çoğu eleştirisinde de haklı. Cihaza tonla para veriyorsun video kayıtta lens değişmiyor, 108mp 12mp den kötü çekiyor, Galaxy Store’da reklam çıkıyor vs. vs.

iPhone ise evet yenilik bakımından geriden takip ediyor ama sorunsuz bir şekilde sunduğu için çok talep görüyor. Bu yüzden iOS kullanıcıları genellikle memnun.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
IPhone unda,Samsung unda birbirine göre avantajları,dezavantajları var.Iphone süper Samsung çok kötü yada Samsung süper Iphone çok kötü yorumuna katılmıyorum.Iphone lar işlemci ve yazılımdan dolayı ömrü Samsunglara göre biraz daha uzun ama geçmişteki gibi büyük farklar yok.Samsung S20 ailesinde bana göre başarılı.8k video,120 hz ekran hızı,kamerada tek çekim modu,10x optik 100x digital zoom gibi önemli teknolojiler var.En iyisi Iphone,En iyisi Samsung,En iyisi Xiaomi bu tip yorumlar bence doğru değil.En iyisi diye birşey yok.Beklentilere karşılık veren markanın cihazı var.Böyle bakmak lazım.

Reaksiyon puanı
8,191
IPhone unda,Samsung unda birbirine göre avantajları,dezavantajları var.Iphone süper Samsung çok kötü yada Samsung süper Iphone çok kötü yorumuna katılmıyorum.Iphone lar işlemci ve yazılımdan dolayı ömrü Samsunglara göre biraz daha uzun ama geçmişteki gibi büyük farklar yok.Samsung S20 ailesinde bana göre başarılı.8k video,120 hz ekran hızı,kamerada tek çekim modu,10x optik 100x digital zoom gibi önemli teknolojiler var.En iyisi Iphone,En iyisi Samsung,En iyisi Xiaomi bu tip yorumlar bence doğru değil.En iyisi diye birşey yok.Beklentilere karşılık veren markanın cihazı var.Böyle bakmak lazım.
Aynen öyle. Cihaz alırken neye ihtiyacım var denilerek araştırılmalı.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
O Samsung firmasını gömen insanların gözünün önüne o cihazın iğrenç touchwiz mi neydi arayüzü yüzünden. Eskiden Samsung eşittir Android dir. Telefon arama tuşuna basardın bekletirdi o derece. Ama ben htc de sorun yaşamazdım mesela. Androidin çöp mesela htc nin Android in en hızlısı algısı o zaman olusmuştur. Samsung bende ki o algısı kolay kolay kırılmaz hele ki orta segment de

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Hocam haklısınız ama benim televizyonum bile 4K , 8K video çeksem ne işime yarayacak benim :) Samsung gereksiz özellikler yapmak yerine işletim sistemine odaklansın artık ki İos’a kafa tutabilsin, kimsenin hoşuna gitmiyor bu kadar yüksek paralar bayılmak :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca şu ara forumda ios vs android savaşı başladı bir kaç gündür ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Aynen öyle. Cihaz alırken neye ihtiyacım var denilerek araştırılmalı.
Bu forumda hep söylüyorum sosyal medyaya fotoğraf ve video atan biri iphone dan şaşmamalı.Mükemmel ekran kalitesi,efsane stereo hoparlör deneyimi yaşamak isteyen Samsunga yönelmeli.Hepsinin birbirine göre avantajları var.Bu arada Se 2020 incelemelerini izledim.Cihaz gerçekten güzel.Anneme Se 2020 alalım dedim 5000 lira bir telefona vermem dedi.Iphone 8 de karar kıldık.Sence doğru olanı mı yaptık?

Reaksiyon puanı
8,191
Bu forumda hep söylüyorum sosyal medyaya fotoğraf ve video atan biri iphone dan şaşmamalı.Mükemmel ekran kalitesi,efsane stereo hoparlör deneyimi yaşamak isteyen Samsunga yönelmeli.Hepsinin birbirine göre avantajları var.Bu arada Se 2020 incelemelerini izledim.Cihaz gerçekten güzel.Anneme Se 2020 alalım dedim 5000 lira bir telefona vermem dedi.Iphone 8 de karar kıldık.Sence doğru olanı mı yaptık?
8 halen daha çok güçlü. Zaten performansları hemen hemen aynı günlük kullanımda. Fark çok ağır oyunlarda veya işlemlerde gerekiyor. A11 ve üstü tüm işlemciler uzun süre güncelliğini korur merak etmeyin.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Kaça?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
8 halen daha çok güçlü. Zaten performansları hemen hemen aynı günlük kullanımda. Fark çok ağır oyunlarda veya işlemlerde gerekiyor. A11 ve üstü tüm işlemciler uzun süre güncelliğini korur merak etmeyin.
Annemin oynayacağı tek oyun okey.?? onun dışında whatsapp yazışması,youtube dan dizi izleme,tarayıcıdan haberlere bakma,bide telefon görüşmesi.5 yıl götürse yeter.

Ikinci el temiz kullanılmış kırmızı Iphone 8 3400 e anlaştık.Haftaya telefoncu arkadaşımın yanına cihazı almaya gidicem.

Reaksiyon puanı
8,191
Annemin oynayacağı tek oyun okey.?? onun dışında whatsapp yazışması,youtube dan dizi izleme,tarayıcıdan haberlere bakma,bide telefon görüşmesi.5 yıl götürse yeter.

Ikinci el temiz kullanılmış kırmızı Iphone 8 3400 e anlaştık.Haftaya telefoncu arkadaşın yanına cihazı almaya gidicem.
Gayet iyi bir fiyat. Ayrıca kırmızı renk en gösterişlisi.
5 yıl rahatlıkla götürür merak etmeyin. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Bence iphonedo izledikten sonra bu soruları yöneltmen absürt.
Adam kısaca ios ile androidi kıyaslıyor. Android ile kıyaslarken de androide sahip en iyi cihaz olarak Samsung'u seçiyor. Android alacaksan Samsungu diğer androidlerle kıyaslamalısın. Ios ve Android ayrı bir ekosistem ve adam da iki kralı kıyaslıyor. Android kullanıcısıysan, adamın videolarında anlatılan ios özellikleri sana cazip geliyorsa, samsungu eleştirdiği yöntemleri haklı buluyorsan daha ne ?

Şu da bir gerçek. Iphone yıllardır pahalı. Ama cihazın elden düşme piyasası var fiyat ölmüyor çok. Şimdiki yeni android amiral gemileri de bu fiyatlarda. Deneyimlemek istenirse deneyimlenebilir ios, fiyat farkı çok yok. Öte yandan android ikinci ele düşünce zamanla nasıl fiyatı ölüyor herkes bilir.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Gayet iyi bir fiyat. Ayrıca kırmızı renk en gösterişlisi.
5 yıl rahatlıkla götürür merak etmeyin. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkürler.Bide annem videosu iyi olsun,hafıza 64 ün altında olmasın dedi.Telefoncu arkadaşımın yanına gittim ona S10e sordum S10e yok dedi ama iphone 8 önüme koydu bana S10e den daha uzun ömürlü olduğunu söyledi.Cihazı 20 dk kullandım.Cihaz gerçekten hoşuma gitti.Almaya karar verdim.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379

Ikinci el temiz kullanılmış kırmızı Iphone 8 3400 e anlaştık.Haftaya telefoncu arkadaşımın yanına cihazı almaya gidicem.
Temiz... hayırlı olsun

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Şimdiden hayırlı olsun.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Samsung'un cihazlarını küçümsemeyelim, Galaxy Z Flip stoğu 1 günde bitmiş.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Cebinizde dahi kırılma şansı var, boşa harcamak istediğim 15 bin liram olursa alabilirim ancak
Kırılma şansı yok, adamlar zaten cebe daha kolay girsin diye tasarlamışlar. Kırılması için sakar olmanız gerekiyor.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Kırılma şansı yok, adamlar zaten cebe daha kolay girsin diye tasarlamışlar. Kırılması için sakar olmanız gerekiyor.
Aşırı hassas bir ekranı var hocam, en ufak darbede hasar alıyor, zaten telefonun tüm olayı ekran.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Aşırı hassas bir ekranı var hocam, en ufak darbede hasar alıyor, zaten telefonun tüm olayı ekran.
Kaç kez hızlı kapatmaya rağmen bir şey olmuyor, dediğim gibi yere düştüğü zamanda eğer kapalıysa arka yön hasar alır. Ama sakar değilseniz neden kırılsın.