uray öztürk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba . bundan yaklasık 1 hafta once am4 anakartıma yanlıslıkla am3+ sogutucu alınca stok soğutucumu haliyle sök tak yaptım . montajda bir sorun yoktu 1 haftadır normal degerlerde kullanıyordum ancak birden boşta 60 çalışmaya başladı . oyunda fazlaca drop yiyince korkup baktım ve değerler korkuttu beni gerçekten . sebebi ne olabilir 1 haftadır stabil boşta 38 40 gezerken boş 60 a çıktı şuanda .
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaslar muhtemelen canım bursamın sıcağından kaynaklı . pc'nin ön paneli söktüm önüne de vantilatör koydum hava akışı düzelince dereceler havaya oranla normale girdi . merak ettiğim yaz sıcagında ryzen stok fanı yeter mi ? / 2300x kullanıyorum fan wraith stealthMerhaba . bundan yaklasık 1 hafta once am4 anakartıma yanlıslıkla am3+ sogutucu alınca stok soğutucumu haliyle sök tak yaptım . montajda bir sorun yoktu 1 haftadır normal degerlerde kullanıyordum ancak birden boşta 60 çalışmaya başladı . oyunda fazlaca drop yiyince korkup baktım ve değerler korkuttu beni gerçekten . sebebi ne olabilir 1 haftadır stabil boşta 38 40 gezerken boş 60 a çıktı şuanda .
Son düzenleme: