Pubg mobile testlerinde note 8 pro eziyor ve ben genelde oyun oynayacağımknk direk git redmi note 9s al bence
g90 t sıkıntılı bir işlemciPubg mobile testlerinde note 8 pro eziyor ve ben genelde oyun oynayacağım
O kadarda sıkıntılı değil kullananı çok varg90 t sıkıntılı bir işlemci
Ve anlayın artık Mediatek çöp değil artık güzel İşlemci üretiyorlar!g90 t sıkıntılı bir işlemci
dostum sen bilirsin bana snapdragon daha güvenli gibi geliyorO kadarda sıkıntılı değil kullananı çok var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve anlayın artık Mediatek çöp değil artık güzel İşlemci üretiyorlar!
Ama lütfen yanlış bilgi verme Mediatek çöp değil artık.dostum sen bilirsin bana snapdragon daha güvenli gibi geliyor![]()
Redmi note 8 pro oyun konusunda üzmez.Gönül rahatlığıyla alabilirsin.4-5 saat pubg mobile oynayacağım performans nasıl veya bu fiyatta daha iyi telefon varmı
4-5 saat pubg mobile oynayacağım performans nasıl veya bu fiyatta daha iyi telefon varmı
al o zaman4-5 saat pubg mobile oynayacağım performans nasıl veya bu fiyatta daha iyi telefon varmı
sAmoled veya amoled ekran yokluğunu hissediyormusunRahatlıkla alabilirsin, gayet güçlü bir cihaz. Kendim 7 aydır kullanıyorum, gayet memnunum.