Alınabilir ama bütçeyi arttırıp ikinci el xs alırsan harika olur.
Alınabilir ama bütçeyi arttırıp ikinci el xs alırsan harika olur.
Tabii ki de iPhone 8 hala iyi bir telefon.Sizce hala iyi bir telefon mu?
tabiki hala iyi bir telefon. çerçeve takıntın yoksa hiç düşünmeden al.Sizce hala iyi bir telefon mu?
Kesinlikle alınmaz özellikle sıfır olarak alacaksanız.iPhone 8 yerine bütçenizi artırıp iPhone SE almanızı tavsiye ederim.Sizce hala iyi bir telefon mu?
Alınabilir fakat bütçenizi arttırabilirseniz daha üst modelleri almanızı öneririm.Sizce hala iyi bir telefon mu?
kakna bence iphone 8 alacana git iphone se2 al en az 5sene daha gunceleme alir hem ozelikleri daha iyiSizce hala iyi bir telefon mu?
İphone 8 kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır falan çok memnunum hatta çok rahatlıkla bi 2-3 yıl daha götürebileceğini söyleyebilirim. Gerçekten o izlenimi veriyo; fakat yine de bu arkadaşın dediğine katılıyorum. Sonuçta sıfır olarak bir telefon almayı düşünüyosunuz o yüzden se daha mantıklı olur. Zaten iphone 8 in güncellenmiş hali diyebiliriz. Bir de zaten aralarında 400-500 lira oynuyo yani 400-500 lira yukarıya çıkmak sizi zorlamaz diye tahmin ediyorum.Kesinlikle alınmaz özellikle sıfır olarak alacaksanız.iPhone 8 yerine bütçenizi artırıp iPhone SE almanızı tavsiye ederim.
Sizce hala iyi bir telefon mu?
Valla dostum öyle bi telefon önerdin ki bu senaryoda yapacağı en mantıksız tercih olur8 Plus al bence
Sizce hala iyi bir telefon mu?