Emin Sever
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Samsung Galaxy Tab S7 Çıkınca Tab S6 ucuzlarmı.
sanmamSamsung Galaxy Tab S7 Çıkınca Tab S6 ucuzlarmı.
yeterli..Peki oyun oynamak için tab s6 lite yetermi pubg gibi fps oyunları
peki tab s5e yeterlimiTab s6 lite oyunlar için yeterli ama çok da iyi değil. Oynarsınız ama perfromans pek de yüksek olmaz. Ultra ayarlarda oynayamazsınız. Oynarsınız ama fps çok düşük olur.
varmıBirde dex desteği varmı tab s6 liteda
Tab s5e'de s6 lite ile neredeyse aynı donanıma sahip gibi. Yani tabii ki oynatır ama ultrada oynatmaz. dex desteği var mı bilmiyorum.peki tab s5e yeterlimi
Matepad olur tabii ki. Çok performanslı bir tablet. S6 yerine mate pad alabiliyorsanız S6'ya bakmayın.o zaman tek çare tab s6 ben ultra oynıcam peki matepad olurmu?
şimdi şey türünden bazı korkularım var ama huawei google kullanıyomu yani ben şimdi yıllardır samsung kullanıyom huawei e geçince bir pişmanlık yaşarmıyım diye düşünüyüyomMatepad olur tabii ki. Çok performanslı bir tablet. S6 yerine mate pad alabiliyorsanız S6'ya bakmayın.
Merak etmeyin Google olmaması demek son demek değil.şimdi şey türünden bazı korkularım var ama huawei google kullanıyomu yani ben şimdi yıllardır samsung kullanıyom huawei e geçince bir pişmanlık yaşarmıyım diye düşünüyüyom