Iphone 11 pro Apple ın max ile beraber en kaliteli iki cihazından biri.Fiyatı pahalı olsada eğer bütçe yetiyorsa alınır,uzun yıllar kullanılır.
Hocam yazıyı nasıl bulanıklaştırdınız .Tıklayınca geliyor mrk ettimAlınır ama 12 yi bekleyin derim.
iphone 11 pro kadar iyi bir telefon ki apple 2020 yılında hiç telefon çıkarmasa bile bütün telefonlara rakip olacak kameraya , yazılıma ve işlemciye sahip. Bu yüzden düşünmen bile bence gereksiz. iphone 11 pro efsanedir.?
Hocam yazıyı nasıl bulanıklaştırdınız .Tıklayınca geliyor mrk ettim
şüphesiz en iyi telefon
ünlü olmuşum
hocam RN8 Pro'dan sonra yolunuza hangi marka ile devam edecekseniz ve RN8 Pro'yu kaç yıl kullanmayı planlıyorsunuz ?İphone 12 serisini bekleyin. 3-4 ay sonra 5G desteğine sahip yeni seri gelecekken 11 Pro almak pek mantıklı değil.
hocam RN8 Pro'dan sonra yolunuza hangi marka ile devam edecekseniz ve RN8 Pro'yu kaç yıl kullanmayı planlıyorsunuz ?
Ben Mİ9T'yi 3 yıl kullanmayı planlıyorum
bende yoluma yine Xiaomi'den devam ederim belki Realme'ye geçerim OnePlus Türkiye şartlarında hayal oldu anca rüyamda görürüm3-3.5 yıl kullanırım.
Hep aynı işletim sistemini kullanmayı sevmiyorum. Bi sonraki sefer İOS'a bakabilirim. Gerçi ben değiştirene kadar Harmony OS ve Fuschia yüksek ihtimalle çıkar![]()
ben IOS almam bu saatten sonra bütçe olarak beni çok aşıyor3-3.5 yıl kullanırım.
Hep aynı işletim sistemini kullanmayı sevmiyorum. Bi sonraki sefer İOS'a bakabilirim. Gerçi ben değiştirene kadar Harmony OS ve Fuschia yüksek ihtimalle çıkar![]()
Bence iPhone 12 serisini beklemelisiniz
İphone 12 serisini bekleyin. 3-4 ay sonra 5G desteğine sahip yeni seri gelecekken 11 Pro almak pek mantıklı değil.
Kesinlikle alınır. Boyutu mükemmel, işlemci performansı mükemmel, kamerası çok iyi ve video çeken en iyi cihaz.Bence en iyi telefon.