Teknoloji Mağduru
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhabalar her şeyden önce açıklayıcı olmak için sistem özelliklerimi sıralıyorum.
RAM= 2x GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
İşlemci= AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
Ekran Kartı= GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Ana Kart= GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart
Kasa= THERMALTAKE Versa J25 Tempered Glass RGB 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
GTA 5 için fps bakımından hangi ayarlar uygun bakmak için ekran kartı sıcaklığını/fps vs. gösteren program indirdim(MSİ Afterburner) ve oyun içinde en yüksek ayarlarda olmamasına rağmen ekran kartı sıcaklığımın 85 dereceye ulaştığını gördüm.CSGO da ise 75+ derecelerde gezdi.
Merak ettiğim, bu ekran kartı için bu sıcaklıklar normal midir?Aynı zamanda performans kaybı yaşadığımı düşünüyorum.Bunu belirlemek için önerebileceğiniz program varsa sonuçları burada paylaşmak isterim.Bilgisayarı alalı 13 gün oldu nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler
RAM= 2x GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
İşlemci= AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
Ekran Kartı= GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Ana Kart= GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart
Kasa= THERMALTAKE Versa J25 Tempered Glass RGB 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
GTA 5 için fps bakımından hangi ayarlar uygun bakmak için ekran kartı sıcaklığını/fps vs. gösteren program indirdim(MSİ Afterburner) ve oyun içinde en yüksek ayarlarda olmamasına rağmen ekran kartı sıcaklığımın 85 dereceye ulaştığını gördüm.CSGO da ise 75+ derecelerde gezdi.
Merak ettiğim, bu ekran kartı için bu sıcaklıklar normal midir?Aynı zamanda performans kaybı yaşadığımı düşünüyorum.Bunu belirlemek için önerebileceğiniz program varsa sonuçları burada paylaşmak isterim.Bilgisayarı alalı 13 gün oldu nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler