- Reaksiyon puanı
- 6,396
Bindim arkadaşım almıştı direk sattı.Hiç bindiniz mi yeni modellere ? Kaput sallanıyor kaput![]()
Bindim arkadaşım almıştı direk sattı.Hiç bindiniz mi yeni modellere ? Kaput sallanıyor kaput![]()
ilk çıktığında Renault 12 dedi ...O zamanların en iyi arabası toros dur benim dedem toros almıştı çok rahattı.
90 larda
Bi aralar tofaş apaçi arabasıydı türk zihniyetinde zaten modifiyeli , ses sistemli araba gören apaçi arabası diyor.honda civic apaçi arabası burada iyi gözle bakılmıyor...
dayımda vardı gayet iyiHiç bindiniz mi yeni modellere ? Kaput sallanıyor kaput![]()
Bi aralar tofaş apaçi arabasıydı türk zihniyetinde zaten modifiyeli , ses sistemli araba gören apaçi arabası diyor.
bunlar değil usta sürücülerin terciği izleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
honda civiclar pazarlamacı arabasına benziyor...
2016 Model Honda Civic değil mi .dayımda vardı gayet iyi
Scirocco-civic-320-şahin-c180 apaçi Arabalarıhonda civic apaçi arabası burada iyi gözle bakılmıyor...
Saçmaladın Konfik, bu da nerden çıktı şimdi?honda civic apaçi arabası burada iyi gözle bakılmıyor...
Binen tipler tam apaçi amaBi aralar tofaş apaçi arabasıydı türk zihniyetinde zaten modifiyeli , ses sistemli araba gören apaçi arabası diyor.
C180 liste dışı benceScirocco-civic-320-şahin-c180 apaçi Arabaları
Leon FR ın gidişi o yönde ama, hele birde eski model BMW ler ...C180 liste dışı bence
Geneli öyle moruk tem e yada e 5 e çık sen doğru düzgün kullananı göremezsinC180 liste dışı bence
Leon FR ın gidişi o yönde ama, hele birde eski model BMW ler ...
Aslında o yollarda düzgün kullanan bir Allah'ın kulu yokC180 liste dışı bence
Leon FR ın gidişi o yönde ama, hele birde eski model BMW ler ...
Ne yaşıyolar anlamıyorumGeneli öyle moruk tem e yada e 5 e çık sen doğru düzgün kullananı göremezsin
Aslında o yollarda düzgün kullanan bir Allah'ın kulu yok
Benim dayımda öyle maalesefNe yaşıyolar anlamıyorum
Öyle mutlulardır belki çokta yargılamamak lazımBenim dayımda öyle maalesef![]()
Arabaya da zarar veriyor sürekli dip gaz yaparak x6 var onda daÖyle mutlulardır belki çokta yargılamamak lazım![]()
Dostum kullanan o araba onun ne diyeceksin ki yani ?Arabaya da zarar veriyor sürekli dip gaz yaparak x6 var onda da
10 saniye bakınca makas atarak önüne geçiyorAklıma geldi şunu da izledim anca izleriz zaten 1 kere izledikten sonra bağımlılık yapıyor ?
??Dostum kullanan o araba onun ne diyeceksin ki yani ?
Kim bilir kaç paradır, 1 milyon ?Aklıma geldi şunu da izledim anca izleriz zaten 1 kere izledikten sonra bağımlılık yapıyor ?
Açıkçası 30.000tl olsa bile alamam o yüzden hiç bakmadım bile ?Kim bilir kaç paradır, 1 milyon ?
bi zahmet olsun o kadar 200 bin tl diyor. Benim fikrimce alınmaz. 2x ölü yatırım resmen ancak çok zenginsen ve 200 bin tl koymuyorsa alabilirsin yoksa 3-5 k maaşla çalışan birine göre enayilikten başka birşey değil satmaya kalksan sıkışınca 50 bin bile çok zor veriler. ama dediğim gibi tercih meselesi paran çoksa alınır. şahsen benim 200 bin tl param olsa bmw 3.20i 2013 alırım yaklaşık 170 beygir çift turbo. güç desen güç var konfor desen konfor yakıtta pek öle yok arkadaşım kullanıyor normal yakıyor ama yolda bildiğin akıyor.Değer kaybetme sıkıntısı yok 2019 da aldı arkadaş 150 bin civarı şuan 190 larda geziyor 40 bin tl bedavadan kar bindiğide kar :dbu o Tofaş değil klimalı daha güçlü motorlu koltukları daha rahat oluyor senin gördüğün yanlışlar.
ben alırım demedim videoyu izlesen kimlerin aldığını görürdün ralli pilotları alıyor profesyonel yarış arabası o...bi zahmet olsun o kadar 200 bin tl diyor. Benim fikrimce alınmaz. 2x ölü yatırım resmen ancak çok zenginsen ve 200 bin tl koymuyorsa alabilirsin yoksa 3-5 k maaşla çalışan birine göre enayilikten başka birşey değil satmaya kalksan sıkışınca 50 bin bile çok zor veriler. ama dediğim gibi tercih meselesi paran çoksa alınır. şahsen benim 200 bin tl param olsa bmw 3.20i 2013 alırım yaklaşık 170 beygir çift turbo. güç desen güç var konfor desen konfor yakıtta pek öle yok arkadaşım kullanıyor normal yakıyor ama yolda bildiğin akıyor.Değer kaybetme sıkıntısı yok 2019 da aldı arkadaş 150 bin civarı şuan 190 larda geziyor 40 bin tl bedavadan kar bindiğide kar :d
bu hesabı silmesseniz sevinirim. 20yaşıma gelip yine yorum yazacağımÇocuk 11 yaşında daha ben şahsen bu tip şeyleri ciddiye alamıyorum çocukken olur öyle ama yaş ilerledikçe zaten mantık giriyor devreye tek diyeceğim bi 18ine 20sine gelsin de hele o zaman tekrar bakarız.
hadi patlasın bana toplam 400binesıfır şahin doğan kartal bulabilirsin. hangi ülke olduğunu hatırlamıyorum. hintistan gibi bir ülke olabilir. sıfırını hala üretiliyorlar. ama oradan buraya getirtmek ne kadar maliyet olur bilemem. hintistan nepal gibi düşük gelirli ülkeler üzerinden araştırma yaparsan bulabilirsin.