Program yapabilseydiniz ne yapardınız?

yusufYAZICI155

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Evet soru bu şekilde
Bir program yazabilseydiniz ne yazardınız merak ettim fikirlerinizi.

Therookie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kesinlikle mobile oyun yazmayı öneririm. Her yaşa hitap eden mesela. En çok insana bu şekilde ulaşılıyor.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Evet soru bu şekilde
Bir program yazabilseydiniz ne yazardınız merak ettim fikirlerinizi.
Eğer fikirleri kullanıp kendiniz bir şey çıkaracaksanız fikrimin kârından %10 talep ediyorum. :)

Ben Windows 8.1'e rakip işletim sistemi yazmak isterdim. Sponsor falan buldun mu uçar gidersin ama koskoca bir ekip lazım bunun için.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Program Yapma Programı.

o programla program yapma programı yaparlarsa çok pis zarar ederim.

yusufYAZICI155

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Kesinlikle mobile oyun yazmayı öneririm. Her yaşa hitap eden mesela. En çok insana bu şekilde ulaşılıyor.
Onu düşünüyorum gerçek hayat simulator 2d oyun yapmayı planlıyorum çünkü 3d için çok fazla zamanımı alır diye düşünüyorum umarım iyi para kazandırıyordur reklamlardan

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Onu düşünüyorum gerçek hayat simulator 2d oyun yapmayı planlıyorum çünkü 3d için çok fazla zamanımı alır diye düşünüyorum umarım iyi para kazandırıyordur reklamlardan
reklamları az koyarsan da aynı parayı kazanırsın, çok koyarsan da. çünkü az koyunca millet çok oynar çok koyunca millet az oynar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta az koyup reklamları oyunun içeriğinde (mesela tabela yaparsın üstünde reklam olur) yaparsan baya baya kazanırsın. hem reklam yok düşüncesiyle BAYA ÇOK oynarlar hem de reklama tıklama olasılıkları yükselir.