• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fx6100 Overclock

Recep Ertan

Öğrenci
Sistemim şöyle;
Fx6100
Gtx1050 ti 4gb
16 gb ram
120 gb ssd
1 tb hdd
Bazı arkadaşlar 4.5 ghz e kadar çıkmış bir sorun olmamış.sizce nasıl bir oc yapmalıyım?ghz i ve voltajı ne olmalı ? Biostan mı msi afterburner dan mı yapayım ?

Anakartın nedir.
Overclock biostan yapılır,msı afterburner,e.kartına overclock içindir.

O anakart düzgün bi anakart Overclock yapmazsan zaten , 1050 Ti den hiç bi performans alamazsın.fps lerin sürünür.
Biosa girmen lazım. Makina açma düğmesine bastığın anda ,parmağın sürekli ve çok seri bi şekilde, tık tık tık şeklinde, delete tuşuna bas bırak.illaki girecektir.

O anakart düzgün bi anakart Overclock yapmazsan zaten , 1050 Ti den hiç bi performans alamazsın.fps lerin sürünür.
Biosa girmen lazım. Makina açma düğmesine bastığın anda ,parmağın sürekli ve çok seri bi şekilde, tık tık tık şeklinde, delete tuşuna bas bırak.illaki girecektir.
Biosa girdim değerleri ne yapmalıyım ?

Tamam. Biosunda M.İT . yazan yer tıkla. Açılan safanın fotosunu buraya bi at. Yalnız tam sayfa çıkmaz. Sayfanın yanında, aşağıya doğru çekme çubuğu da vardır. Onuda kullanarak sayfadaki tüm parametreleri atman lazım. İki foto olacak yani.

Birde,advanced bios featurese tıkla .Açılan sayfanın fotosunu at. Bu tek sayfadır. Bir foto olacak yani.

Tamam. Biosunda M.İT . yazan yer tıkla. Açılan safanın fotosunu buraya bi at. Yalnız tam sayfa çıkmaz. Sayfanın yanında, aşağıya doğru çekme çubuğu da vardır. Onuda kullanarak sayfadaki tüm parametreleri atman lazım. İki foto olacak yani.

Birde,advanced bios featurese tıkla .Açılan sayfanın fotosunu at. Bu tek sayfadır. Bir foto olacak yani.
Girdim overclock yerine ideal değerleri nasıl yapmalıyım 4.7 ye bile çıkaran var bu işlemciyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Girdim overclock yerine ideal değerleri nasıl yapmalıyım 4.7 ye bile çıkaran var bu işlemciyi
Foto bu

Foto atamıyormusun.Her anakartın biosu aynı olmaz. Değerleri görmem gerekiyor .

Maalesef yok.
Şu yukardaki gülen surat ile iki zincir arasındaki dikdörgene tıklarsan,resim ekle çıkar.