Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çorap ile aramızda çokkuvvetli bağvardı sandalet ile giymemi engellemeleri çok zaman almıştı..Sürekli aşşalamaya başladıklarında artık giymemeye başladım
ben bütün yaz ayakkabılarımı çorapsız giyerim, vans slip on larım olsun kısa converseler olsun içi gerçek deri olan spor ayakkabılarımı falan da hep çorapsız giyerim, ayakkabının tenimle teması bana arada çorap olmasından daha iyi hissettiriyor. ilkbaharda ve sonbaharda dahi çorap giymem, hatta hava 5 derecenin üzerindeyken pek çorap giymem, yeni yeni arada bir giymeye başladım şu sıralar. Alışkanlık belki de, üşümüyor ayaklarım. Konuyu açan kişi yazmamış acaba o çorapla mı giyer ayakkabılarını yoksa çorapsız mı?
Ah güzel memleketim benim..
Koca yılın hepi topu 20 gün bizim sadece.. Onu da anne baba hatırına otantik köy gezilerine sebil ediyoruz..
Aksiyon istersen çorapsız giy ayakkabılarını da kırım kongo hediye etsin mübarek bi hayvan bünyene..
Konu başlığı : Moda-güzellik.. Amanın kimseler duymasın böyle bi başlığa yazdığımızı
Çorap sorusuna filan cevap verdik demezler adımız metrobilmemne ye çıkar..
ilginç bir konu ben küçüklükten beri çorap giymeyi pek sevmem . bazen dikkat te çekiyor . Yazın terlik giymek gibisi yok . kışn da mecburen çorep giyiyoruz napalım
yok yaaa saçma dememin sebebi şeydii ilk başta bende yazdım yazın giyerim falan diye sonra dedim bu çorap ne çorabı hanii nil karaibrahimgilin bi reklamı varya orda dediki işte herkes çorabı daha çok giysin yazın falan böle renkli renkli sonra cevaplara baktım hep erkekler şaşuurrrduumm
bende öle ten çorap bilmem ne falan sandım cevapları görünce
neyseeee duyy düzgün cevap verim ben daiima çorap giyerim yazın babet ve parmak arası tercihimdir