EDeBiYaTSıZ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 127
Arkadaşlar 2.nci işletim sistemini kurarken usb ile böyle bir hata geldi ne yapmalıyım?
ne yapıcağım yani ?Resim yüklenmemiş
Download ISO Files - lisans.website bu siteden indirdim windows 7 64 bit usb ye rufüs 3.10 ile yazdırdım biostan usb yi seçip yeniden başlattımHangi hata olduğunu bilemeden yardımcı olamayız
Ancak eğer crack indirmişsen kurulum dosyasını ondan olabilir.
Microsoftun sitesinden windows 7 indirmeye çalıştığımda ürün anahtarı istiyor ve zaten ve linki bu forumdan biri vermişti bana microsoftun sitesinde sızıntı gibi bişey tam bilmiyorum ama önceki isolarda sorun çıkmamıştı bios ayarlarıyla önceden bi oynama yapmıştım defualt yapsam düzelebilirmi ?Microsoft un kendisi bedava verirken neden böyle sitelerden indiriyorsunuz ki
tamam hemen deneyip geliyorumOlabilir
F8 e basıp pc yi yeniden başlatmayi devre disi birak dedigimde böyle bi ekran geliyorOrada bazı seçenekler olması lazım kurtarma gibi mesela
F yaparak derkenKlasik mavi ekran. Aşağıda hard disk bozulmasi olabilir diyor /f yaparak kontrol edebilirsin
Yanlış Yapmışsın Microsoftun kendi sitesinden Win 7 64 Bit ile indir rufus la gene yazdır gene biostan seç sorunun ortadan kalkacak veya hiç usb ye yazdırmadan iso dosyasını aç setup kısmından kurDownload ISO Files - lisans.website bu siteden indirdim windows 7 64 bit usb ye rufüs 3.10 ile yazdırdım biostan usb yi seçip yeniden başlattım
Üstteki sorunu okuyup cevaplayabilirmsisin acil ?Yanlış Yapmışsın Microsoftun kendi sitesinden Win 7 64 Bit ile indir rufus la gene yazdır gene biostan seç sorunun ortadan kalkacak veya hiç usb ye yazdırmadan iso dosyasını aç setup kısmından kur
Böyle bir başlangıç onarma geldi önceki yaptiğim baslangic onarmada disk hatalari denetleniyor dememişti bunda böyle diyor düzeltirmi ?Üstteki sorunu okuyup cevaplayabilirmsisin acil ?
Onarmanın Bitmesini Bekle Sakın bilgisayarını Kapatma Eline AlırsınF yaparak derken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bir başlangıç onarma geldi önceki yaptiğim baslangic onarmada disk hatalari denetleniyor dememişti bunda böyle diyor düzeltirmi ?
Şuanda sistem geri yükleme yapıyor
bilgisayarının ekranı gelsin gelmesin onarım bittikten sonra pc ni yeniden başlat başlatır başlatmaz şunu denebilgisayarın bios una girmeye çalış
Onarmanın Bitmesini Bekle Sakın bilgisayarını Kapatma Eline Alırsın
Onun Dışında Onarma Bitince Microsoftun sitesinden yükleyip kurulum işlemlerine başlayabiirsin
Oynama yapmasaymışsın iyimiş düzeltebilirsen düzeltMicrosoftun sitesinden windows 7 indirmeye çalıştığımda ürün anahtarı istiyor ve zaten ve linki bu forumdan biri vermişti bana microsoftun sitesinde sızıntı gibi bişey tam bilmiyorum ama önceki isolarda sorun çıkmamıştı bios ayarlarıyla önceden bi oynama yapmıştım defualt yapsam düzelebilirmi ?
Güvenli modda başlarken ikende microsoft başlatılıyor derken yeniden başlıyorbilgisayarın bios una girmeye çalış
Onarmanın Bitmesini Bekle Sakın bilgisayarını Kapatma Eline Alırsın
Onun Dışında Onarma Bitince Microsoftun sitesinden yükleyip kurulum işlemlerine başlayabiirsin
bilgisayarının ekranı gelsin gelmesin onarım bittikten sonra pc ni yeniden başlat başlatır başlatmaz şunu dene
Bilgisayar kapalıyken Windows 7'yi Güvenli Mod'da başlatmak için aşağıdaki adımları kullanın:
- Bilgisayarı açın ve anında F8 tuşuna tekrarlayarak basmaya başlayın.
- Windows Gelişmiş Seçenekler Menüsünde, ok tuşlarını kullanarak Güvenli Mod seçeneğini belirleyin ve ENTER tuşuna basın.
Oynama yapmasaymışsın iyimiş düzeltebilirsen düzelt
bios a erişme şansın varmıGüvenli modda başlarken ikende microsoft başlatılıyor derken yeniden başlıyor
şunuda deneyebilirsinbios a erişme şansın varmı
Var şuanda komut sisteminden disk hatalarını falan arattim ama hiçbir hata bulamadi diyor sistem geri yükleme düzeltirmi ?bios a erişme şansın varmı
Evde İso indirebileceğin başka pc in varmıVar şuanda komut sisteminden disk hatalarını falan arattim ama hiçbir hata bulamadi diyor sistem geri yükleme düzeltirmi ?
Sistem geriyükleme açmadı
ulaşılabilecek bir pc veyaEvde İso indirebileceğin başka pc in varmı
YokEvde İso indirebileceğin başka pc in varmı
ulaşılabilecek bir pc veya
biosa gir ordan bi tekrar format atmaayı dene bu arada flash belleğe sakın ellemeyin kaydırma olursa sorun çıkar
VarEvde İso indirebileceğin başka pc in varmı
ulaşılabilecek bir pc veya
Nasıl deniyeceğim flash ile böyle bi ekran geliyorbiosa gir ordan bi tekrar format atmaayı dene bu arada flash belleğe sakın ellemeyin kaydırma olursa sorun çıkar
Var
Nasıl deniyeceğim flash ile böyle bi ekran geliyor
bendede aynı pc vardı anakartı sorunlu oluyo genelde bunların ama flasha tıkladıgın da bu çıkıyosa isoda sorun var iso bana pek güvenilir bişeymiş gibi gelmedi bios ekranında boot kısmına gir C Sürücüsünün kaç gb oldugunu biliyosan onunla bi başlat bakalım napacak
hacı sen bios ayarlarıyla oynadıysan biosuda sildin galiba yada bios pili bitti bios pillerini lehimden biraz anlıyosan netteki videolara bakarak netten 2 tane pil alıp değiştirebilirsin bendede aynı bilgisayar vardı önceden anakartı çok sıkıntılı oluyo bunların anakart alarakda problemi çözebilirsininiz 100 150 tl falan zaten bilgisayarı bi kapat 5 10 dk dursun sonra gene aç bakalım napacakVar
Nasıl deniyeceğim flash ile böyle bi ekran geliyor
burdan yürümeye çalışBu ekrana getirdim zar zor bişey yapabilirmiyim ?
hocam çoktan hallettim sağol farklı iso dosyaları ile denedim yeniden başka pc den indirip ama yine aynı hatayı aldım direk iso dosyasını flasha kopyalayıp ama farklı iso ile açtım setup u direk ve kurdum yardımların için sağolburdan yürümeye çalış
Sorun Değil Sorununu Çözdüğüne Sevindim.hocam çoktan hallettim sağol farklı iso dosyaları ile denedim yeniden başka pc den indirip ama yine aynı hatayı aldım direk iso dosyasını flasha kopyalayıp ama farklı iso ile açtım setup u direk ve kurdum yardımların için sağol