ErenBastug740
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Merhaba ben bilgisayarıma 32 gb usb bellek taktım ve bunu readyboosta adadım. 30 GB Readyboost RAM olması gerek ama olmadı yardım eder misiniz?
o sanal bellek heralde sen fiziksel bellek yerine geçecek sandınMerhaba ben bilgisayarıma 32 gb usb bellek taktım ve bunu readyboosta adadım. 30 GB Readyboost RAM olması gerek ama olmadı yardım eder misiniz?
normalde fiziksel belleğe geçmesi mantıksız olur bence ama sanal bellek olarakta olmadı görev yöneticisinde gözükmesi lazım ama gözükmüyor yada olduda bende mi gözükmüyor bilemedimo sanal bellek heralde sen fiziksel bellek yerine geçecek sandın
reset atman gerekiyordu heraldenormalde fiziksel belleğe geçmesi mantıksız olur bence ama sanal bellek olarakta olmadı görev yöneticisinde gözükmesi lazım ama gözükmüyor yada olduda bende mi gözükmüyor bilemedim
hem pek ise yaramıyor o ram'inin 2 katını yapsan yetiyornormalde fiziksel belleğe geçmesi mantıksız olur bence ama sanal bellek olarakta olmadı görev yöneticisinde gözükmesi lazım ama gözükmüyor yada olduda bende mi gözükmüyor bilemedim
reset attım üstünden 1 hafta falan geçti ama olmuyor genede sağolreset atman gerekiyordu heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem pek ise yaramıyor o ram'inin 2 katını yapsan yetiyor
nerden bakıyorsun fotoğrafını atsanareset attım üstünden 1 hafta falan geçti ama olmuyor genede sağol
Ready Boostun açık konuşmak gerekirse windowsun göz boyamak için yaptığı küçük bir jest. Sisteme hiçbir katkısı olmadığını eski laptobuma yaptığım testler ile sabitleyip , gereksiz bir mevzu olduğunu belirtmek istiyorum.reset attım üstünden 1 hafta falan geçti ama olmuyor genede sağol
powercfg -h on